En tisdag i Hollywood

2015Idag vaknade vi vålidgt tidigt för att hinna äta frukost innan vi skulle passa en buss som tog oss ut till Hollywood! Väl på bussen blev vi för upptagna med att fota Hollywood-skylten på ett jävligt långt avstånd så vi glömde hoppa av vid rätt hållplats haha. Efter att ha hoppat av ett par hållplatser senare letade vi oss upp till Hollywood Blvd för att leta upp Walk of Fame. Det blev en väldans promenad men hittade en fins view of skylten längs vägen vi gick på! Till slut kom vi fram och den var ju så mycket längre än vad vi trodde. Bestämde oss för att gå hela, vilket vi nästan klarade men på slutet var vi för trötta och varma. Vi började med att gå och kolla på stjärnorna och gick ävne in i massa affärer och ett köpcentra som låg längs vägen :) Senare bestämde vi oss för att hitta någonstans att äta men slutade med att vi gick in på Madame Tussauds och kinateatern (där alla handavtryck finns) innan vi hamnade på Hard Rock Cafe Hollywood. Åt väldigt goda hamburgare där med och jag drack även en alkoholfri drink :3 Köpte även med oss glasen vi drack ur, sååå fina! Och inte alls dyrt! Kostade 10 dollar och då ingick drickan som man valde att ha i liksom.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter lite vila och mat gick vi vidare längs walk of fame och fortsatte att kolla i butiker. Efter ett tag bestämde vi oss för att leta upp Kat von Ds tatueringsstudio som låg typ 1,5km bort (även där de spelade in LA ink men det har nu bytt namn) så vi gick dit, tog en bild, och sen gick vi tillbaka hah! Bestämde oss då för att ta en bus tour i Beverly Hills för att kolla kändishus. Gjorde det och när vi kom tillbaka från det så började vi gå mot bussen som skulle ta oss tillbaka till Santa Monica. Väntade ett tag och tillslut kom bussen men istället för att byta buss sen, tog vi en uber sista biten :)
 
 
 
Hahah han som photo bombade var så stolt över hur många han hade gjort det på idag! 
 
 
 
 
Det var en väldigt händelserik dag i Hollywood! Har även massa bilder på kändishus (läs: massa gates och träd) vilket inte är så kul att se haha!
 
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?