Match #2 påbörjades och avslutades

2014I onsdags (den 23/7) fick jag en ny match vilket såklart var väldigt kul. Dock lockade inte deras ansökan mig alls men det kunde bero på att den var typ 3 år gammal då deras yngsta var 4, men beskrevs som yngre än ett år i ansökan... Så fick knappt någon inblick i hur familjen var. Mamman mejlade mig senare den kvällen, jag svarade i fredags men har inte fått något svar. Loggade in på mitt konto och såg att dom var borta. 
 
Hoppas på min 3e match snart och hoppas att den blir bättre :D


Match #1 avslutades

2014Ett tag sen jag skrev hur det går med matchningen!
Det var så här att jag i princip skulle matchas med min första, dels för att allt kändes super och för att det kan ju faktiskt vara så att första matchen är den bästa! Men efter två veckor med ett antal skypesamtal och mejl, får jag ett mejl om att deras au pair nu har bestämt sig för att förlänga ett år med dom (egentligen skull ehon leta y familj, därför hade familjen gått ut i matchning). Vilket var väldigt surt. Pappan beskrev det som att dom hade tyckt det hade varit super att ha mig som deras au pair nästa år, men att dom gärna behåller hon som redan varit där då dom känner henne. Vilket jag såklart förstår! Men det var lite ledsamt...
 
Men nu går vi vidare och förhoppningsvis hittar jag en minst lika bra, om inte bättre inom en snar framtid :D
 
 


Match #1 forts.

2014Hai!
Samtalet med mamman gick super och hade inte alls behövt vara så nervös som jag var! Tycker om familjen mer nu och hoppas på att få skypa med pappan och resten av familjen senare i veckan också. Vad det verkade som så tyckte hon om mig också, hon sa typ "you're awesome" ett antal gånger under samtalet, vilket jag tar som en bra grej? Right? Nej, gud. Är mest nojjig över att folk säger att man inte ska ta sin första match, men det kan ju faktiskt vara så att det är den bästa?
 
Jag ska inte få för höra förhoppningar nu utan se hur resterande samtal med familjen går. Har även mejlat deras nuvarande aupair för att få svar på lite frågor! :)
 
 
 
 


Match #1

2014Halloj!
Väl hemma idag såg jag att jag hade fått mejl från Cultural Care och fått min första match! Pirrigt värre... Gick in och läste och verkar vara en supergo familj som bor 5 min från Boston. En pojke på 5år och tvillingflickor på 2år. Skrev till dem direkt och fick även svar direkt, så imrogon vid 18 (min tid) blir det skypesamtal med mamman i familjen. Läskigt men så kul på samma gång, det närmar sig verkligen nu!
 
Vi får se hur det går imorgon, men gillar verkligen familjen av det jag läst :D
 
 
Excited Matilda!