En väldigt bra onsdag

2015



Oh herregud, var på g att skriva tisdag i rubriken... Dagarna bara springer iväg!
 
Helt galet nu, på fredag är det ACL, en festival här som jag är så sjukt taggad över. Om 20 dagar kommer pappa och Felix hit och imorgon har jag 300 dagar i Austin. GAL1!
 
Iallafall så har dagen varit väldigt bra! Känns som att det blir mindre och mindre bråk, eller utbrott iallafall vilket är så skönt! Idag jobbade jag på morgonen för att få B redo till skolan och sen tog hennes mamma henne till skolan och jag åkte till Emmes skola. Blev lite arg imorse faktiskt för jag kom ner i köket och min värdmamma bara "vi glömde ge E till medicin så du måste åka dit mellan 9-12 och ge henne den". Det som gjorde mig arg var att det är min paus, jag jobbar inte mellan 9-1.30 men nu för att dom glömde så var jag tvungen att köra dit? Det var en glad E jag mötte iallafall så det gjort det lite bättre!
 
Efter det kom jag iväg till gymmet en stund innan jag mötte Jill på starre och sen blev det en runda på heb innan vi båda åkte hem. Käkade lunch och duschade innan jag hämtade hem B för sin nap. När de stora kom hem blev det snacks, läxor och chores innan vi började pyssla massa med två stora lådor, målade och hade oss. Kul var det! En liten paus för middag blev det och mot slutet gick A ut och lekte lite. Jag fick ungarna i säng snabbt strax innan 8 och sen var jag off. Är nu i mitten av dagens avsnitt av PH! Hörs imorgon :*
 
 
Bilen flippade lite imorse för såhär varmt var det inte! Det motsvarar ju 39C, och et var kanske 25 haha!
 
 
Ett rocket ship! Ska se till att få en bild på den färdiga imorgon ;)
 
 
 


Tisdag och tandläkarbesök

2015



Idag jobbade jag på morgonen och tog med B till skolan innan jag stack till gymmet med min träningsvärk. Blev lite core och cardio innan jag stack hem för lunch, dusch och en liten nap. Sen började jag strax innan 1 idag för att köra med min värdmamma och hämta upp alla 3 på sina skolor och sen köra med dom till sin tandläkartid. Min värdmamma behövde jobba undertiden så därför jag var tvungen att följa med, annars hade jag varit off... B klagade på värk i öronen så hon fick en läkartid bokad till efter tandläkaren med :( Iallafall så gick det bra hos tandläkaren och på g tillbaka droppade vi B hos sin pappa som tog henne till doktorn.
 
 
 
 
 
Hahah i väntrummet hos tandläkaren fanns dessa gosedjur med tänder. De såg så roliga ut och man kunde även stoppa in handen för att röra munnen, ilket ungarna tyckte var sååå kul. Sen stora tandborstar så att barnen kunde borsta tänkerna på djuren, såklart. I väntrummet fanns det även 3 iPads, två tvapparater som visade film och massa leksaker, lite annorlunda från min tandläkare i Staffanstorp ;)
 
Vi andra åkte hem och sen åkte jag för att lämna A på tennis. B var hemma igen när jag kom och då blev det massa medicin till henne och sen middag till mig, E och B! Efter lite lek och chores åkte vi för att hämta upp A och när hon åt och duschade, lekde de andra två. Innan läggdags läste jag lite Harry Potter med A och sen efter lite läsning med B, somnade hon snabbt! Hon mådde mycket bättre nu på kvällen, så blir nog skola för henne imorgon :)
 
Nu har jag precis kollat klart PH och ska nog sova nu!


Måndag 28/9

2015



... eller 9/28 som man säger här ;)
 
Inga bidler från dagen... Kan dock vara för att det var en ganska normal dag :) Hade min spanska på morgonen med Alina, min tur att köra så var extra noga med min parkering efter incidenten från två veckor sen... Idag var faktiskt första dagen jag tyckte att jag hängde med någorlunda hela lektionen! Vi fick ingen läxa tills nästa vecka men ska se till att läsa igenom alla mina anteckningar så att jag kan verka liiiite duktig nästa gång. Kan nog snart kalla mig fyrspråkig (y)
 
Efter klassen var det hem för lunch och sen iväg för att hämta hem B. Hon mådde inte så bra då helles allergi har satt sig i ögonen så hon hade helt röda ögon och var jättehängig :( Tog hem henne för nap och sen fixade jag middag innan de stora kom hem. Sen blev det dans för E, B stannade hemma och sov och A stannade hemma och gjorde läxor med min värdmamma. Medan E dansade tog jag en turborunda till mataffären för att handla lite nödvändigheter och en snabb runda in på starre innan jag hämtade upp E igen. Hu har numera bara en lektion på måndagar då hon oftast inte orkade med två, så hennes balett är flyttad till torsdagar! När vi kom tillbaka hem fixade jag så att de som behövde duscha, duschade, lunchlådor blev packade och att alla fick middag i magen. Sen fick jag sluta lite tidigare för att hinna med ett bodypumppass på gymmet 6.45! Körde ganska tungt idag så det känns bra :D Nu har jag precis kollat PH och ska sova! Natti :*


Helgen 26-27 sep!

2015



 
På lördagsmorgonen blev det varm oboy med vispgrädde för alla ungar, inkl. mig :D
 
 
Fixad i håret för att Nana and Papa ska komma.
 
 
E skulle på dansrehersal och lyckades få till hennes hår i en sån liten munk. Så stolt då hon har kort page, pannlugg och supertjokt hår!
 
 
 
Barton Springs med Sara efter jubb!
 
 
Sen iväg på festligheter med Jill och hennes gym crew. Jill drack, vi fotade.
 
 
Alkoholfritt till Sara och Matilda som inte är 21, och för att Matilda körde.
 
 
Lekte lite med Jills mobil när hon gick iväg :3
 
 
Tog en paus från festligheterna och åkte till donken med Sara, gott!
 
 
 
 
Fina foton med Jills mobil medan vi satt och kollade på alla, och Jill dansade.
 
 
Ett sent besök på Barton Springs en söndagseftermiddag med!
 
 
Litet paket från Sverige med klänning, choklad, tidning och ett fins vykort! Saknade dock en påse med Gott och Blandad supersalt...
 
 
Barnen har fått hem sina halloweendräkter och B sprang fortfarande omkring i sin när jag kom hem.
 
 
Avslutar kvällen med spanskaläxa inför imorgon och subwayrester! 
 
Nu sitter jag och kollar på solförmörkelsen ute på min balgong, men skulle det inte vara sån blood moon idag? Aja, lite häftig var det iallafall. Nu blir det lite serietittande innan jag avslutar denna veckan också, godnatt!


Veckan 21-25 september i bilder!

2015



När man inte orkar skriva så mycket om veckan för att man vet att man misslyckats att hålla igång bloggandet, laddar man upp massa bilder istället :D
 
 
Paus på Starbucks när E dansar. En chokladcakepop var det ja...
 
 
 
 
Mitt band till ACL kom och i helgen gäller det, sååååå taggad!!
 
 
Hålla ben är det nya!
 
 
Matilda lyxar till det med pannkaksmiddag på en tisdag!
 
 
 
B fick ta med sig tåget hem från skolan idag. I där finns en liten hund och ett fotoalbum. Hunden ska följa med alla barnen i hennes klass hem öer en helg, sen ska man fota eller skriva en histora och sätta in i boken. Hon var jätteglad då hon var den första som fick ta hem River, som hunden heter.
 
 
 
Fredagslunch efter dansen med hennes bästa kompis och mamma.
 
 
En fredagspicknick blev inflyttad då himlen öppnade sig, men vårt vardagsrumsgolv funkar lika bra!
 
 
A lagade pizza till middag!
 
 
...och lite kanelbullar med degen som blev över.
 
 
Tråkigt medan vi väntar på att pizzan ska bli klar...
 
 
Ska frösöka blogga bättre nästa vecka... :3
 


Longhorn Caverns 13/9-15

2015



På söndagsmorgonen gick jag ändå upp hyfsat tidigt och åkte till gymmet för att träna lite. När jag kom hem blev det en snabb dusch och en snabb lunch för att sen åka och hämta upp Alina (eller ja, hon gick ner för gatan till min bill hehe), Jill, Viviane, Natalja och Sara för att sedan köra 1h och 15min till ett ställe som kallas Longhorn Caverns. Typ en grotta som en gång i tiden används som restaurang, bar och dansställe men som sedan köptes upp av staten Texas och nu är ett ställe för alla att komma och besöka. De berättade dock att de fortfarande har vissa event där nere, typ man kan hyra det som en "lokal" och ha event där nere. Vet dock inte hur viktig personen i fråga måste vara eller hyr dyrt det skulle varit ;) Vår guide berättade också att det ibland hålls konserter där nere också. Ändå häftigt! På vägen tillbaka släppte vi av Jill hemma och sen åkte resten av oss och käkade middag på Cheesecake Factory. Sen släppte jag och Alina av alla hemma innan vi också kärde hem. Var så trött på kvällen hahah! Började kolla ett avsnitt av Carrie Diaries och somnade nog runt 10 :)
 
 
 
Update: Fick aldrig några bilder från Jill, så blir dessa två som jag tog!


Förra veckan (14-20 sep)

2015



Insåg nu att jag inte bloggade alls förra veckan och förstår inte varför, kände väl bara inte för det! Fick väl ett litet inlägg om måndagen men det var nog allt. Veckan var ganska normal vad jag kan komma ihåg. Jag hade min helg off så det var ganska nice att inte allt jobba på lördagen som jag brukar. Har dock en 10h-lördag denna veckan...
 
 
 
Tror det var onsdagen vi upptäckte de nya funktionerna på snapchat!
 
 
A och B hoppade hage. Notera den snygg tröjan B har på sig!
 
 
 
I slutet av veckan vaknade jag upp med halsont så det blev vila från gymmet! I fredags jobbade jag typ fram till 6pm och sen tog jag med mig A och följde med Alinas familj och ett par andra grannar ut på deras båt. Mysigt värre! Vi åkte bort till en restaurang och hade middag innan vi åkte hemåt igen lagom till läggdags för barnen. Då kom Jill hit och vi åt gurka med svensk dippa och kollade på Spy! 
 
 
På fredagen lagade B middag!
 
 
...lite mer snapchat.
 
 
 
På lördagen skulle jag, Alina och Jill egentligen ta oss till Jacob's Well som är typ som en stor brunn då hehe med massa klippor man kan hoppa från. Dock insåg vi innan vi körde att man var tvungen att boka tid ganska långt innan, så det blev ett besök på Barton Springs istället. Inte oss emot! Solade och badade där till typ halv 4 och sen åkte vi hem. Fixade lite här hemma då, åt middag och sen gjorde jag mig i ordning för att möta upp Alina, Viviane och Amanda för lite festligeheter. En väldigt rolig kväll med grymma tjejer!
 
Söndagen spenderades mest i sängen innan jag tog mig iväg för månadens aupairmöte. Efter det stack jag med Alina, Viviane och Amanda till Whataburger och käkade skräpmat innan jag blev hemkörd. Spengarade resten av kvällen framför en film :D
 
Ja, det var nog helgen som var mest speciell. Mina vardagar är mest jobb, gym och sömn!


En asbra fredag!

2015



Ligger just nu i sängen, helt okej trött efter en väldigt bra dag! Jobbade typ 8-6 och åkte till banken med B innan hon hade som dans. Satt och väntade utanför med dom andra mammorna medan hon dansade. Sen frågade en mamma, hon som är mamma till Bs bästa kompis, vad jag läste för något (satt och läste på min iPad) och det är ju sista boken i Game of thronesserien. det visade sig att hon också läst dom så vi satt ett tag där och snackade GoT. Ganska kul 😍 Efter dansen åkte vi till chickfila för lunch med Bs bästa kompis och hennes mamma så ungarna fick leka av sig lite med. Runt 12.30 stack vi in EM smabbis på heb för att handla frukt och mjölk, sen bar det hemåt för ett bad för B och nap för oss båda!
 
 
Senare när A kom med bussen (E hängde med sin mamma efter skolan för att åka på girl scouts och till ett lock-in på deras kyrka, typ övernattning) fixade vi fruktsallad för att äta snack ute, som en picknick och så hade vi bjudit ner Alina och hennes värdbarn och en annan flicka som är barnens kompis. Precis när vi packat allt för att gå ut så började det ööööösregna  det blev picknick på vårt vardagsrumsgolv istället! Sen lekte alla hemma hos oss lite innan alla gick hem för middag.
 
 
Idag var det As tur att laga middag och hon fixade hemmagjord pizza till oss! Under tiden den var i ugnen så håll jag och A på med att sätta upp håret i olika frisyrer och bara larva omkring. Den tjejen när hon är på bra humör asså ❤️ Försökte mig på att göra kanelbullar med resten av pizzadegen men det funkade inte så bra 😂 Blev lite rökigt i köket och brända bullar!
 
 
 
 
 
 
 
Iallafall så åt vi och så kom mina värdföräldrar hem. Åkte då till gymmet för ett snabbt cardiopass och sen hämtade jag upp Jill och Sara för att åka till världens bästa biosalong och kolla på The Maze Runner: Scorch Trials. Såååå bra film! Mycket bättre än förväntat 😃 
 
 
Det är såhär man ska kolla på bio!
 
(Uppdaterar er imorgon med bilder från dagen! Godnatt 😘)


Fredagen och lördagen

2015



Usch, har inte alls känt för att blogga men det är väl dags att ta tag det nu innan jag glömmer bort vad jag gjort hahah. I fredags hade lillan dans och jag börjadeinte förrän 11, när det var slut så det var skönt. Så hann till gymmet innan jobb. Sen Tog vi det lugnt hemma bara innan de stora kom hem. På eftermiddagen och kvällen bakade vi äpplepaj, gjorde vaniljsås och E hjälpte mig att laga mat. Sen var de glada att det både var god mat och efterrätt :D Alla äääälskade svensk smulpaj med vaniljsås! På kvällen stack jag till gallerian och kollade på The Gift med Jill heheh. Asså jag var fett besviken! Visst var det en bra film men typ ingen läskigt? Inget direkt hände... Hade förväntat mig en skräckis men var typ en mesig thriller...
 
 
 
E lagade pasta med tomatsås till middag!
 
 
 
Sen fick alla frågan vad dom tyckte om smulpaj med vaniljsås! Detta var E.
 
 
...såhär tyckte B...
 
 
...och A var väldigt gad för det hahah!
 
På lördagen började jag tidigt, 6.30 igen, men blev väckt typ 7.30 av E gå gick upp och käkade frukost då. Efter lite filmtittande åkte vi till en splash pad och en lekplats så ungarna kunde springa av sig lite. Vi hade med oss lunch så vi åt där innan vi åkte hemåt. Jag var off ganska snart efter att vi kom hem och då åkte jag downtown för att möta Natalja. Vi käkade sen lunch och gick sedan bara runt på Congress. Det har börjat bli höst här nu så värmen är heeeelt perfekt, typ runt 30 grader, så vi bara gick runt och njöt av att inte svettas av att bara andas! När jag kom hem började jag jobba igen och jobbade lite på kvällen när mina värdföräldrar var iväg. Många grannar samlades ute på gräset nära oss så jag gick ut och satte mig där och snackade och alla barn sprang runt och lekte till läggdags. Var helt slut på kvällen så somnade ganska snabbt vid typ 11 :3
 
 
På morgonen målade A både sina egna naglar och hjälpte B med hennes.
 
 
Austin <3
 
 
Hahah på kvällen när vi satt där ute kom en av grannarna förbi med sin valp. B blev jätteexalterad och sprang runt och lekte med honom och enligt henne hette han "Dog". "Come here Dog", "Don't do that Dog." Så kul att lyssna på!
 
Söndagen kommer i ett annat inlägg! Jill hade med sin kamera så jag fotade inte alls, så jag väntar på att få lite bilder från henne :3


Första dagen på UT

2015



Idag, måndag, började min spanskaklass nere på Austin UT vilket ändå är lite häftigt. Var inte så taggad på spanska men då det var den enda kursen som passade med mina tider så fick det bli den. Sen var lektionen så mycket roligare än förväntat :D Grym lärare som bara, innan klassen började, "Any more questions? Because as soon as I close that door, I will only speak spanish.". Kände mest okeeeeeeej, hur fan ska jag lära mig spanska om jag inte förstår det hon ska lära ut?? Men det gick super och hon var hur duktig som helst!! Dock blev det jobbigt för mig på slutet för det var fett intensivt och det såg ut som att alla hängde med utom jag xD Ser var ju resten också 30+... Där satt lilla jag och försökte lära mig ett fjärde språk på mitt andraspråk? Tyckte jag var duktig iallafall!
 
 
 
Sen när jag kom ut till bilen ser jag en lapp på rutan och tänker "NEEEEEEEEEEJ"... Det var en sån böteslapp men med 0 dollar fine. Det var en varning. Förstod inte varför dock... Det stod i min kursbeskrivning att den parkeringen var till för att kursen jag läste och jag stod där i rätt tid och i min lilla ruta. Gick in och frågade och sen kom det fram till att jag hade gjort en så kallad "genomkörare", asså att två rutor är tomma så jag körde igenom den ena och ställde mig på den andra, för att sen slippa backa ut. Det fick man tydligen inte göra?? Då ska man bara magiskt veta det?! Aja, vet det till nästa vecka iallafall, inga genomkörare!
 
Efter det blev det hem för en snabb lunch innan jag hämtade B. Hon fick lite snack och ganska snabbt skulle vi in i bilen igen för att hämta upp E och ta henne till dans. Hon tog bara en lektion idag så jag och B stack och skrev ut bilder till mig (automaten funkade idag!!!!!!) och sen fixade vi en cake pop till henne på starbucks innan vi åkte och hämtade upp E och körde hem. Värmde upp rester till middag och sen stack mina värdpäron ut på middag för sig själva. Kollade film med ungarna och sen strax innan läggdags kom dom hem igen och vi satte oss och snackade massa om Hawaii och dom visade bilder från när dom varit där och gav lite tips :D En mysig kväll! Sen nu ska jag kolla ett avsnitt av Carrie Diaries innan jag ska sova!
 
 
Åh har velat fota denna skylten innan utanför de stora flickornas skola. Hahah, "Only in America" ?
 
 
En liten choklad-cake-pop senare...


Onsdag och torsdag!

2015



Onsdag: Jag åkte hem igen efter att jag droppat B på skolan och skypade sen med Alex för att boka det sista för vår resa!! Nu är allt bokat, bankkontot är tomt och vi är taggade! Åh, asså Hawaii?! Har alltid varit en dröm och nu ska jag verkligen dit!!! Undertiden jag skypade kom min värdmamma och sa att hennes föräldrar hämtar B, så började inte förrän 3. Iallafall så tvättade jag barnens lakan och lagade massa mat och fixade snack. Var off vid typ 5 och stack till gymmet för bodypump. På kvällen chillade jag med ungarna och sen sov jag tidigt :D
 
 
När jag skypade med Alex kom Jill förbi med mina böcker! Hon har amazon prime vilket ger gratis frakt så hon fick beställa dom åt mig :D Undrar bara när jag ska läsa dom... xD
 
Torsdag: Jobbade imorse med att ta B till skolan och sen åkte jag till gymmet. Efter det åkte jag hem och duschade och åt och sen kom det två killar med våra nya möbler! 2 nya soffor och en fåtålj, så nice! Egentligen skulle den stora nya soffan upp på ovanvånignen men efter massa försök och massa skrap i väggen insåg dom att det inte gick haha. Min värdmamma var på g att hämta en hammade för att slå hål i väggen där det behövdes, men det gjorde hon aldrig. Antog att det var för mkt ;) En sak jag inte förstår dock är varför de tog upp alla andra delar och kuddar först för att sist ta den stora delen som de inte fick upp? Så fick ju bära ner allt igen hahah. Iallafall kom gamla soffan upp här uppe och båda dom nya stannade nere. Efter det åkte jag och hämtade B och sen tog hon en liten nap. När de stora kom stack E med en kompis för att göra läxor och leka och A stack till tennisen med Alina efter ett tag. Hennes värdbarn har också börjat nu och hennes lektion slutar när A börjar, så vi ska samköra nu! Så behövde inte köra alls idag! När A åkt så började jag och B kolla Ice Age och vi fortsatte kolla efter middagen med E. Min värdmamma hämtade A på tennisen så var off nu när hon kom hem. Hade egentligen planer men det regnar och ingen kunde gå med mig... Roligt liv xD Nu vet jag inte vad jag ska göra, blir nog att läsa!
 
 
Gjorde Mac n Cheese till ugnarna idag att ha till maten istället för vanlig pasta (okej, lite också för att jag ville ja det, så satans gott!!!!!)


Lugn eftermiddag!

2015







Redo för skolan!

2015









Måndag och tisdag

2015



Jag bloggar ikapp på riktigt nu!!
 
Måndag: Det var en väldigt kort jobbdag, mestadels för att det var en helgdag här, Labor Day! Enligt schemat jobbade jag 12-5 vilket hade varit helt okej ändå haha. Innan jobb stack jag och tränade och sen började jag efter att jag ätit lunch typ. Tog då med mig barnen till heb och handlade massa mat och sen åkte vi hem igen. Alla lekte då ganska fint en stund och vid 2 käkade vi snack. Då kom ett par familjekompisar hit och sen tog min värdmamma alla till poolen. Så jag var kvar själv i huset. Lagade då massa kyckling, ris och currysås (tänkt som middag till barnen men de tyckte inte om det, som förväntat!) och sen rensade jag ut massa kläder från barnens garderober. Så satans mycket kläder! När jag var klar med det var klockan typ 4 och jag frågade om jag fick sticka och köpa ett nytt album till min scrapbooking, det fick jag så gjorde det. Var hemma till 5 och var beredd på att fixa mat till ungarna men då hade min värdmamma redan fixat allt, så jag var off tidigt! Gjorde inte så mycket mer än att kolla paradise hotel och läsa. Läste ut min bok, vilket gör att det tog exakt två veckor för mig att läsa ut den :D Lite stolt! Nu är det bara en bok kvar!
 
 
När man kommer ut till detta efter gymmet. Min bil är den blåa... Fick krypa in genom passagerardörren!
 
 
 
Working hard! 
 
 
Standard vamr oboy på kvällen för att läsa :D
 
Tisdag: Denna dagen har gått väldigt fort! Jobbade 7-9 + 1.30-7. Började dagen med att köra dom stora till skolan, hem med B igen för att göra henne redo för sin skola. Droppade henne vid 9 och åkte sen till gymmet. Väl hemma duschade jag och gjorde världens godaste macka till lunch och sen chillade jag framför greys tills jag började igen. Åkte och hämtade B och sen la jag henne för nap och hon sov tills vi skulel sticka till tennisen haha. Undertiden tvättade jag och tog också en liten nap :3 När de stora kom blev det snack och läxor och sen iväg till tennis och efter det hem för att laga middag. Min värdmamma kom hem då så kunde köra själv och hämta A och sen var jag off när jag gett henne middag! Har nu suttit och fixat bilder för min scrapbooking till juli och augusti så ska åka och skriva ut dom imorgon! Nu ska jag läsa lite innan jag ska sova, börjar 7 imorgon igen!


Helgen!

2015



Dagarna bara springer iväg, det märker man speciellt när man ska sätta sig ner och blogga och försökakomma ihåg vad man gjorde haha!
 
Fredag: Jag jobbade 8-10 + 1.30-6 vilket var helt okej. På morgonen hade jag B och gjorde henne redo för dans och sen körde jag henne dit där hennes mamma tog över. Stack då till gymmet en snabbis och mötte B och min värdmamma hemma strax efter 12 för att ta över igen. B tog då en nap typ tills hennes systrar kom hem, snacka om trött tjej! A hade med sig en kompis hem och efter en stund kom 2 kompisar till E så här var massa tjejer här hemma! Min värdmamma var här med så vi hjälptes åt, mot slutet av min jobbdag gick vi till poolen och så hängde jag där tills jag slutade. Efter det käkade jag och sen kom Jill och hämtade upp mig och vi åkte till Mt. Bonell vilket är ett utkiksställe. Vi tog lite bilder och sen mötte vi upp en dansk tjej och åt cheesecake. Gott och trevligt! Sen blev jag hemkörd, jobb tidigt på lördag ju...
 
 
 
 
Lördag: Dagen skulle egentligen vara en 10h jobbdag men det blev lite ändrade planer. Jag skulle jobbat 7.30-5.30 vilket jag inte var speciellt taggad på haha. Började dagen med frukost och film innan vi körde till banken, heb och michaels, handlade lite garn för att barnen ville lära sig göra vänskapsband. Efter det åkte vi hem för snack och sen satte vi oss och gjorde vänskapsband :) Strax efter kom mina värdföräldrar hem och skulle inte ut igen så var off då! Tog dock med mig dom två äldsta ut för lite lunch, medan B stannade hemma. När jag slutat tog jag en nap och sen åkte jag till Jill. Vi provade Blue Bell (vilket är ett glassmärke här i texas som tydligen ska vara godare än ben and jerrys. Det slutades produceras i våras då de kom fram till att glassen var smittad med salmonella så de har inte funnits på ett tag. Nu har de precis börjat göra glass igen, perfekt så jag hinner prova innan jag åker tillbaka till Sverige!) Vi kollade även Harry Potter och sen sov vi tidigt för att vakna tidigt och åka till gymmet.
 
 
 
Gjorde en 5-fläta till B!
 
 
När man inte har någon soffa... Haha! Åh jag älskade den soffan! Hoppas vi får hem en ny och bra snart!
 
 
När jag skulle köra till Jill satt två vultures och käkade på en död ekorre. Coolt att se dom så nära!
 
Söndag: Klockan ringde kl 8 och vi gjorde oss redo och åkte till gymmet. Efter att vi tränat povade vi ett nytt ställe för lunch, åt någon macka typ, helt okej. Sen åkte vi och bytte till min bil och åkte sedan downtown. Jag ville kolla i universitetsshoppen för ett par shorts men hittade inga, får nog beställa från nätet! Istället hittade vi ett glasställe vi letat efter och gick bara runt och kollade lite. Jill började jobba vid 5 så släppte henne hemma vid 4 och sen åkte jag hem och storstädade mitt rum, orkaniserade alla mina lådor och slängde en massa. Jag var så duktig!
 
 
 
 
Asså så gott!!! Man väljer två kakor och glass att ha mellan... Varför finns det inte så man kan köpa det i Sverige??
 
 
 
 
Att ha hela veckan planerad på söndagen <3
 


Snart är det fredag!

2015



...och ytterligare en lördag där jag jobbar 10h...
 
Hej! Dagen idag har varit min längsta jobbdag på hela veckan men oj vad den har gått bra! Bara lite smått med E men annars har dagen gått sååå bra. Usch vad det gör ont i hjärtat att tänka att jag snart åker härifrån och det kommer någon ny som ska ta hand om dom... Iallafall, jobbade 8-9 + 1.30-8.30 typ och började morgonen med att få iväg B till skolan. Sen åkte jag till gymmet och körde ett riktigt bra pass faktiskt! Stolt över mig själv! Kanske kan vara så att jag kommit igång på riktigt nu igen? Hade iallafall varit kul. Efter det åkte jag hem och åt framför ett avsnitt av Greys nere i vardagsrummet. Efter det la jag mig i sängen i typ 10 min innan jag skulle möta upp min värdmamma där hon skulle fixa naglarna för att ta över B, då hon hämtade henne på skolan. Vi åkte hem, åt snack och lite glass och sen var det nap innan de stora kom hem. Då blev det läxor och snack i vanlig ordning och sen iväg på tennis. E fick stanna hemma med sin mamma ochför att locka med mig B fick som varsin liten maom i bilen. Dom godisarna. Dom har något liknande amerikanskt godis som är jätteäckligt så har sagt ett tag att jag skulle få lite från Sverige så dom kunde testa, så det passade bra idag! Sen var det hem för middag för B och E och se skulle även rita teckningar och skriva brev som min värdmamma ska skicka till den nya aupairen som ska komma. Sen åkte vi och hämtade A och sen hem för kakbakning, lite tv och sen läggdags!
 
Allt gick super idag, som jag skrev innan. Så dålig på att njuta i stunden bara, vilket verkligen känns nu när mitt år börjar närma sig sitt slut :(
 
 
 
 
 
Glutenfria cookies så att alla kan äta dom :D Imorgon utlovas det milk and cookies till snack!
 


En väldigt kort onsdag!

2015



Eller ja, det skulle varit en kort onsdag men den blev ändrad till en ännu kortare haha! Vaknade vid 9 och låg och läste i sängen innan jag fick upp vid 10 för att äta frukost. Under tiden jag åt skapade jag med pappa och Felix och snackade om vad vi ska hitta på när de kommer och hälsar på. Jag tvättade mina sängkläder, lade mina naglar och kollade greys. Tanken var att jag skulle börja 1.30 och jobba till 6, men vid 1 fick jag ett sms av min värdmamma att hennes föräldrar tar barnen efter skolan och jag istället jobbar 6-9. Helt okej för min del! Fixade klart sängen och sen åkte jag till gymmet och var där ganska länge. När jag kommer duschade jag och läste lite innan jag började. Åt då middag och nu sitter vi och kollar film :) Slutar säkert strax, bär mina värdföräldrar kommer hem. Sen blir det onsdagens PH-avsnitt innan läggdags!


Första dagen i september

2015



Då var det september och jag har 9 månader i USA! Hahah tänkte inte på det förrän nu på kvällen och kände mer "jaha"!
 
Iallafall hade jag nog den längsta jobbdagen idag som jag kommer ha denna veckan, tror jag iallafall... Kan vara att jag jobbar längre på torsdag heh. Men började vid 7 för att ta hand om B innan skolan. Lämnadde henne på skolan vid 9 och åkte sen till gymmet. Efter det åkte jag hem, åt duschade och tog en nap tills jag började igen vid 1.30. Lagade då middag och sen la jag B för en nap haha som jag la upp bild på innan. Efter det kom de stora hem och gjorde läxor och åt snack och sen körde jag A till tennis när de andra två stannade hemma med min värdmamma. Kom tillbaka och gav B ett bad och sen åt vi middag och lekte innan min värdpappa kom hem med A och så gav jag henne middag. Sen var jag off. Sitter nu på mitt rum och har kollat andra avsnittet av PH och vill läsa nu... Men mina ögon hade nog inte kunnat hålla sig öppna så får se om jag försöker eller om det bara blir greys ikväll... Vill inte riktigt kolla för jag har inte så mycket kvar och då vet jag att jag snart inte har något att kolla på gymmet :(
 
 
Bara en bild från idag på E och en nyvaken och ledsen B med blåbäsmustascher!
 
Förresten! Om ni kikar in under kategorin "En vecka i LA" så ligger det ett nytt inlägg där om vår onsdag på Universal Studios!


She's out!

2015



Hahaha B blev assur på mig för att jag bad henne ta en nap.
 
10 min senare: