Sista dagen i juli!

2015



Satan vad dagarna springer iväg!! Jag började även denna dag på gymmet innan jag började klockan 10. När jag började så tog jag med ungarna till deras bank så E och A kunde sätta in lite pengar de har fått på sina konton (ja, de har egna bankkonton...?) och sen åkte vi vidare för lunch på P.Terrys. Inte den nyttigaste lunchen kanske men barnen var glada och hade sett fram emot det hela veckan! Efter det åkte vi för att lämna A på tennis men det visade sig att träningen var inställd. Istället åkte vi för att byta lillans baddräckt som var för liten men vi hittade ingen ny så hon får klara sig med en nu. Efter det åkte vi hem och gjorde egna pussel innan jag var off vid 2.30 :) Tanken var att åka till Jill då men min värdmamma behövde bilen fram till 6pm typ så jag satte mig och letade kurser jag ska ta för mina sista credits. Tror jag hittade dom jag ska ta nu! Kommer kosta mid typ 90 dollar extra vilket jag antar är helt okej... När dom kom tillbaka tog jag lite saker vi hade hemma till tacos och åkte till Jill för tacos och filmkväll! Vi kollade Pitch Perfect 2 innan jag åkte hem vid 11 för att jobba tidigt imorgon :)
 
 
Asså på deras bank så hade dom en popkornmaskin, massa cookies och klubbor?? Inte lätt att säga nej till 3 barn som älskar allt det där xD Blev att vi delade en liten påse popkorn för vi skulle ju direkt vidare och äta lunch! Men en sån sak gör att man ytterligare förstår varför amerikaner har porblem med övervikt; man kan ju äta ÖVERALLT!
 


En dag på Thinkery

2015



Denna dagen jobbade jag också 10am-6pm och även idag stack jag till gymmet innan jobb. När jag kom tillbaka hem så duschade jag och sen började jag packa lunch till oss alla att ta med till barnmuseet. Vi stack dit och mötte Jill och hennes barn vid 11 och spenderade 2h där ungefär. Därefter körde vi och handlade mat innan vi åkte hem och pysslade och gjorde middag :) Efter att jag slutat åkte jag till Hobby Lobby för att köpa lite nya saker till min scrapbooking och sen mös jag lite med barnen när jag kom tillbaka och sen scrapbookade jag innan det var läggdags för mig med :)
 
 
Idag var det VARMT! Tror 104F är 40C...
 
 
 
A gjorde coolaste svärdet idag! The Sword of Gryffindor och the Profecy från Harry Potter nr 5. 
 
 
Har börjat göra gurkorna så som pappa alltid gjorde till mig och dom älskar det! Dom tar alltid en och sätter på huvudet och leker prinsessa/drottning vid matbordet xD
 


29 Augusti

2015



Idag var det pooldag som stod på schemat! Jag jobbade 10am-6pm vilket är en vääääldigt skön dag. Dagen började dock tidigt för att åka till gymmet igen men det var skönt att få det klart! När jag kom tillbaka hem, duschade jag och sen packade jag massa snack för att ta med ungarna till poolen. Min värdmamma hade tagit alla flickorna ut på frukost och när de kom tillbaka så hade de massa chores och sen gick vi till poolen vid 12. Då kom Jill och hennes värdbarn med och de lekte massa. Efter poolen gick vi hem, duschade och sen lekte mina ungar dress up och klädde ut sig till Harry Potter, Ginny och Elsa hahah! Efter det gjorde vi middag tillsammans och sen var jag off :)
 
 
 
 
 
 
Min middag (y)
 
Efter att jag slutat så åkte jag med Alina en snabb sväng till Barton Creek för att hon skulle lämna tillbaka något och vi ville ses en snabbis för vi har inte setts på så länge (även om hon bor 50m bort...). Sen körde jag och hämtade upp Jill för att åka till Cheesecake Factory då det hade halva prices på alla cheesecakes idag och imorgon!!! Så då är det okej med cheesecake på en onsdag!!
 
 
 
Vi deleade på en snickerscheesecake och någon choklad/vaniljcheesecake <3
 


En kväll på Pennybacker Bridge

2015



Hahahah så fin video xD
 
 
 
Efter att jag slutat åkte jag och hämtade upp Jill och sen åkte vi och satte oss här tills solen hade gått ner :D


Tisdagendentjugoåttondejuli

2015



Dagen idag har varit en lång och varm dag! Jobbade 10am-7.30pm men gick upp redan 7 för att åka till gymmet innan jobb :) Drygt att gå upp men skönt nu efter att jag slutat då jag har kvällen off! Ska nog åka och kolla på solnedgången vid 360 med Jill (y)
 
Iallafall, när jag kom hem från gymmet vid 9.30 började jag packa luncher till alla ungarna och mig, och packa allt till dom i små ryggsäckar så det själva skulle kunna bära det. Vid 10.30 mötte vi upp Jill och hennes flickor på Austin Nature and Science Center för massa lek. Vi kollade på djur, fåglar, grävde efter dinosaurieben, åt lunch, lekte med skelett från djur och doppade fötterna i lilla ån som rinner igenom allt. Jag och mina barn stannade lite längre för att leka i ån, då Jill inte hade med badkläder till sina. Sen åke vi hem, duschade, åt snack och gjorde vattenmelonsisglass som nu står i frysen. Sen tog jag med mig A och B för att få vårt nya däck ditsatt och sen hämtade vi upp E på en restaurang hennes mamma tog med henne till innan vi åkte hem för middag. Sen blev det lite lek innan jag nu är off :) Sitter och väntar på att Jill ska träna klart! Funderar på om jag ska ta en burk cola zero nu... Sååå sugen!
 
 
 
De lyckades fånga två små fiskar i ån :) Detta är dock de enda två bilderna jag har från dagen där xD
 
 
Känner mig så taskig som smygfotar men det var ju typ den bästa tatueringen någonsin!! På hans huvud, för er som inte ser, är det en streckgubbe med en gräsklippare och lite "gräs" som skvätter xD Såååå klockren!
 
 
Hahah kom hem till detta nu innan middagen...
 
 
...och såg sen att E skrivit detta på vår inköpslista xD
 
 
17 dagar till semester!
 
 


Måndag

2015



Min värdmamma och A kommer inte tillbaka förrän sent ikväll så hade bara E och B idag igen. Jag jobbade 8.30am-5.30pm och vi hade bestämt pooldate med Jill och hennes två flickor. Hennes nya värdbarn, eller hennes äldsta, går i samma klass som E så dom tycker det är sååå kul nu när vi kan leka hela tiden :D De kom hit efter att vi varit iväg och lämnat vår däck på lagning (visade sig att de fick beställa ett nytt för jag hade ju tydligen kört på en spik...) och så åt vi snack nere vid poolen. Efteråt duchade vi, åt lunch och sen hade vi en lång quiet time, vilket var välbehövligt, innan vi åkte och handlade mat och sen körde vi till kyrkan för att hjälpa till att förbereda deras food truck. När jag kom hem så var jag off :D Åt då en snabb middag och sen stack jag till gymmet och senare på kvällen kom Jill och gjorde mig sällskap på gymmet! Gjorde klart en sida i min scrapbook på kvällen... Första sidan på maj, galet vad jag ligger efter :O
 
 
Försökte ta en bild till för att se om håret blivit ljusare. Bilden till vänster är från 9 juni och den hgra är från idag, 26 juli, liten skillnad tycker jag det är?? Iallafall är det lite kortare nu hahah
 
 


Oplanerad eftermiddag

2015



Jill kom och hämtade mig strax innan 4 och vi körde för att kolla på Cathedral of Junk som jag hört en massa om. Men när vi kom dit läste vi att det tydligen är hemma hos någon, att någon bor där (?) och att man var tvungen att boka tid innan hahah. Så blev inte så mycket med det! Istället körde vi till Austin-vykortet, tog bilder och sen körde vi runt lite innan vi bestämde oss för att gå på bio. Vi såg Paper Towns och OJ!!! vad mycket bättre den var än vad jag först förväntat mig. Fett rolig, vilket jag inte tänkte alls innan!! Vi båda satt och skrattade tills vi grät ett par gånger xD Sen släppte Jill mig hemma och jag tog en tidig kväll :)
 
 
 
 
Hahahahahhaha, asså hur dålig får en bild bli?! xD
 
 


Söndaaaaag

2015



Sitter i skrivande stund och äter choklad och väntar på att Jill ska bli klar i gymmet :D Har jobbat 6.15am-1pm, blev lite ändrat och på slutet kom min värdpappa ner vid poolen också så vi båda kollade barnen. Efter att jag gick upp imorse gick jag och la mig på soffan där nere och sen somnade jag om en timme till tills E väckte mig hehe. Vi åt då frukost och sen kom B också ner. Vi alla kollade lite tvprogram innan B åt frukost och sen begav vi oss iväg till en lekplats vid 9.30. Lekte till strax efter 11 då vi åkte hem för lunch och sen gick vi ner till poolen för att svalka oss. Jag hoppade också i poolen idag hahah!
 
 
 
"See how strong I am, Matilda?"
 
 
Vet inte vad planerna är för ikväll än, det återstår att se!


En lördag med massa jobb

2015



Eftersom att jag var ledig måndag och tisdag denna veckan fick jag massa jobb nu på helgen... Jobbade iallafall 8-11am + 6-10pm idag och började morgonen med frukost och skolarbete innan vi gick ner till poolen. Stannade där och sen vid 11 kom min värdpappa ner och tog över :) Då gick jag tillbaka och tog det lugnt och sen stack kah till gymmet vid 3 och satt på cykeln och kollade senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Efter det åkte jag hem, duschade och köpte biljetter till universal studios i LA innan jag började jobba igen :) Vi käkade middag då som min värdpappa lagat och efter det åkte vi och åt glass. När vi kom tillbaka hem hann vi kolla på halva Stuart Little (så längesen jag såg den!!) innan det var läggdags. Satte mig då och gjorde en countrylista på Spotify, det är mitt nya jam. Skrev med Jill på Facebook samtidigt och hon sa att hon var ute och körde lite och sen körde hon hem. Sen en liten stund senare skrev hon att jag skulle kolla ut genom min dörr. Där står hon med en liten "get well"-hink med massa bra saker (hade en jobbig dag på det privata planet). Hur lan man ha sån tur att hitta en sån fin vän här borta? Skrev till mamma häromdagen att man kom hit för att skaffa sig vänner från hela världen, istället hittade jag en bästa vän från Öland! Fast hon är ändå från Öland så lite exotisk är hon ändå hahah! 
 
 
Asså huuuur söt liksom?
 
Förresten, loggade in innan idag och såg att mitt flyg är bokat tillbaka till Sverige redan 😱 Kvällen den 22 December kommer jag sätta min på flyget tillbaka och vara i Sverige sent den 23, precis lagom till jul! Får åka direkt till mormor och morfar från flygplatsen hahah! Kommer dock bli satans jobbigt att lämna personen man typ träffat varje dag här 😭 Men 8 månader senare ses vi igen och då jävlar!! ❤️❤️❤️


En bättre fredag!

2015



Dagen bestod av jobb 7am-5pm och det var bara B och E hemma så min värdmamma och A åkte till Chicago igår :) På morgonen tog vi det lugnt och sen vid 9.30 packade vi in snack och barn i bilen för att åka till barnmuseet! Vi lekte i vattenrummet, på marknaden, i mörkerrummet och utomhus. Vid 11 hade vi lite snack och sen drog vi oss hemåt igen. När vi kom hem åt vi lite lunch innan vi gick ner till poolen för lite lek med ett par andra flickor från området :) Vi stannade i poolen till 3pm och sen gick vi hem för snack och skolarbete innan jag slutade vid 5!
 
 
 
 
 
 
 Typ 20 min efter att jag slutat, hämtade Jill upp mig och vi åkte downtown för att äta världens godaste hamburgare på Hopdoddy. Dock har de världens dummaste system så man ,åkte vänta i kö utanför och i denna värmen är det väldigt jobbigt. Men trots allt väntade vi och en timme senare fick vi bord och mat :) Det blev en av deras goda milkshakes till efterrätt och sen började vi gå tillbaka mot bilen som vi hade parkerat typ 15 min bort. Då körde vi till Academy vilket är en sportbutik och jag fick med mig två par shorts och ett par flippflopp hem :) Sen var det hem för att sova! Imorgon börjar jag 7...
 
 
 
 
 


Två dagar med jobb

2015



Onsdag: I tsdags sa min värdpappa att jag skulle hämta upp dom klockan 10 men sen när jag vaknade kl 8 så ser jag ett sms om att dom vill bli upphämtade 9 istället hahah. Så det blev att kliva upp ur sängen, ta på mig kläder och köra direkt! Kom dit och fick vänta i 1 min på dom typ och sen började vi lasta över alla grejer i min minivan igen. Alla var glada och nu pratar dom bara om deras RV trip som dom ska göra nästa sommar, så tror det var lyckat :) De körde härifrån, genom Luisiana, Alabama, Mississippi ner till Florida och sen tillbaka och nu har de ännu större planer för nästa sommar! När vi kom tillbaka så åt jag frukost och sen körde jag och gymmade då min värdmamma ändå skulle vara hemma :) Började vid 1pm igen med att chilla med barnen, tvätta och plocka undan. Vi gjorde inte så mycket, lagade ris och bönor till middag som alla ugnarna älskade hahah och sen lekte vi lite charader och hade en liten svenskakurs innan mina värdföräldrar kom tillbaka från sin middag.
 
 
B ska föreställa en dinosaurie...
 
Torsdag: Jobbat 8am-6pm idag vilket som jag sagt innan, är mina favorittider. Dock åkte min värdmamma och A iväg tidigt imorse till CHicago för att vara borta till måndag så de fick inte så mycket tid hemma. När jag började väckte jag B för att få henne redo för camp och sen åkte jag och E för att lämna av B. Jag och E drog oss vidare mot bibblan som vi såg inte öppnade förrän 10 så vi tog en liten paus på Stackbucks med varm choklad och en cake pop. Sen åkte vi till bibblan för att låna fler böcker till E, lämna tillbaka gamla och läsa en stund. Sen åkte vi till Kerbey Lane för lunch. Efter det handlade vi lite mat och sen hämtade vi upp B och spenderade sen hela eftermiddagen i poolen med massor av grannar. Vi gick upp närmde 5, barnen tog en dusch och jag lagade mat och sen var jag off :) Käkade då jag med, vek barnens tvätt som jag itne hade hunnit med och sen körde jag till gymmet (och efter fick jag gå in på HEB igen för attjag glömde köpa min yoghurt innan...).
 
 
...och E är en valross!


En dag i San Antonio!

2015



Vi vaknade upp ganska sent ändå, eller ja, vid 9 hehe, hos Sara och drog oss lite innan vi gick ner för att äta frukost. Blev rester från Kerbey Lane :3 Inte helt fel! Vid 10.30 hade vi klätt oss i klänningar och satte oss i bilen mot San Antonio. Bilresan var typ 1,5h men kändes inte som det, gick mycket fortare! Väl framme spenderade vi en stund på att hitta någorlunda billig parkering då vår planerade parkeringsplats var helt full... Hittade tillslut en kyrkparkering där dom tog 5 dollar dagen, och det var bara 10 min gång typ till dit vi ville :) Vi kollade runt i butiker, åt lunch, åt glass, shoppade souvenirer, svettades och gick en massa. Det blev en väldigt bra dag! Jag hittade mitt San Antioni-shotglas, Sara sin San Antionio-stackbuckskopp och jag en nyckelring jag köpte till Jill. Vid 6 gick vi mot bilen igen och efter ett kort stopp för att köpa vatten, var vi påväg tillbaka mot Austin. Hamnade i slutet av kvällsrusningen så tog ca 20 min längre tid hem, men inte så farligt! Vi körde hem till Sara så jag kunde köra hem min bil och sen åkte jag hem en snabbis för att byta om och sen mötte jag Jill på gymmet för ett sent och slött (för min del) kvällspass.
 
Ett väldigt bra avslut på mina lediga dagar!
 
 
 
Typ det roligaste jag sett på länge!
 
 
 
 
 
 
 
Så god glass <3
 
Bästa med dagen var väl nog att mot slutet hittade vi billiga jeans inne på U.S. Polo och vi köpte varsitt par för 10 dollar styck!!! Sen hittade jag också ett par solglasögon som jag ville ha och de behövde jag då mina favoriter gick sönder igår. Så de köpte jag också för 10 dollar. Sen på g till bilen går vi över en större parkering, och mitt på hittar jag en 20 dollarssedel?! Asså vad är chansen?! Så både mina jeans och solglasögon fick jag utan att betala för dom :3
 


Twin Falls!

2015



Lediga dagar bjuder på massor av aktiviteter! I måndags var jag och Sara fortfarande lediga så vi drog för att kolla in ett ställe jag inte varit på innan. Twin Falls kallas det och det är typ bara ett ställe i floden man kan bada, såååå fint :D På förmiddagen skypade jag med Alexandra och nu har vi typ hela vår resa planerad, så nu måste vi bara sätta oss och boka med! Vår plan ser ut som följande:
 
29 November: Flyga till Las Vegas för att ses där
30 November: Buss tour till Grand Canyon
1 December: En tur till en Outlet för shopping och sen bio och se sista hungergames
2 December: Kanske en extra dag i Las Vegas för att se resten.
3 December: Flyga till Honolulu
6 Decemer: Flyga till Kailua Kona
7 December: Hawaiian tour
13 December: Ta in på hotell på Hawaii
14 December: MIN FÖDELSEDAG!
Sen beroende på hur mitt flyg hem kommer vara, bokar vi flyg hemåt efter det. Jag tillbaka till Austin för att hämta resterande bagage och Alexandra till Sverige :)
 
Iallafall, tillbaka till måndagen! Hahah Sara kom hit och sen tog vi min bil, handlade lite snacks på HEB och sen drog vi dit. Badade, solade hoppade från lite klippor och tog snackpaus innan vi drog oss tillbaka hem till mig. Hahah innan vi gick så var det en man som frågade om han fick fota min Texastatuering :D Älskar den fortfarande lika mycket! Väl hemma så duschade vi och sen stack vi för att äta middag med Natalja. Efter det drog jag direkt till gymmet för ett litet pass med Jill (om kvällarna nu kan vi ju ses på Westlake-gymmet för hon har flyttat närmre mig :D) Efter det duschade jag, drog hem, packade om väskan och körde sen till Sara för att sova där så vi kan åka direkt till San Antonio imorgon :)
 
 
 
 
Till höger om denna bilden fanns det typ små klippor man kunde hoppa ner från för precis nedanför vr det ganska djupt!
 
 
Pappa och Felix: Hit ska jag ta er!!


En söndag på IKEA!

2015



Vi vaknade ganska tidigt på söndagen, gick upp och gjorde pannkakor som vi åt med (MASSOR) nutella, banan och jordgubbar :D Sen drog vi en liten sväng till IKEA, handlade lite lådor till min garderob, LÖSGODIS och fläderblomssaft! Såååå nice att dom fått in lösgodis på ikea nu, kanske inte de bästa sorterna men jag är inte besviken! Sen drog vi och åt på Whataburger innan vi åkte tillbaka hem till mig. Då klippte jag Jills hår, vi åt glass, kollade film och sen flätade jag Jills hår igen! Vid 6 tiden stack både Jill och Sara hem och jag spenderade kvällen framför Greys :D
 
 
 
 
 
Mina tre favoritflaggor <3
 
 
 
En glad Jill som hittade lösgodiset!
 
 
Vi var nog alla ganska nöjda...
 
 
 
Min burgare låter ju lagom god hahah!
 
 
 


Hawaiian falls!

2015



Sagt och gjort så stack jag, Jill och Sara till Hawaiian Falls i lörsdags och det var väldigt nice! En ganska liten vattenpark får jag väl ändå säga men den dög. Hade en det rutchbanor och så hade de stora sällningar man kunde upp och klättra i och så hade man sele på sig, det såg cool ut. Vi tänkte göra det men nöjde oss med linbanorna då det blev för varmt att vara uppe från vatnet för länge :)
 
Sara kom hit och sen tog vi min bil, körde och hämtade Jill och sen var vi framme vid 11 har jag för mig. Vi badade massa, solade, åkte kanor och linbana innan vi drog oss för att byta om vid 4.30. Var inte så lång dag men det räckte gott och väl, solen tog väldigt mycket och vi alla brände oss någonstans hahah. På g tillbaka stannade vi på target, handlade lite och sen körde vi för att byta bil till Jills och sen körde vi till Sara för att hämta lite grejer så hon också kunde sova hos mig :) Sen till HEB för glass och sånt och sen åkte vi hem till mig för att äta glass, kakor och prova på Absolut Texas-vodkan som Jill hade fått från en vän. Smaken chili och gurka var väl inte min grej men flaskan är såååå cool, måste ha med mig en sån tillbaka till Sverige!
 
Sen chillade vi hela kvällen, kollade Pitch Perfect, Jill somnade tidigt och jag och Sara satt uppe lite extra. En bättre lördag med två bättre tjejer!
 
 
 
 
 
 
I just detta ögonblicket, tänkte jag "såhär sexig kommer jag nog fan aldrig vara igen!"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Helg och familjefritt!

2015



Min värdfamilj åkte idag iväg på en minisemester/road trip med en RV (husbil :3 ) och är borta fram till onsdag då jag ska hämta upp dom igen! Så jobbade idag på förmiddagen med att få allt redo och sen hänge jag med i min minivan bort till stället dom skulle hämta upp den på för att sen kunna köra bilen tillbaka! Då drog jag till gymmet och kollade Legally Blond som visades :D Sen stack jag hem och åt lite och kollade massa Greys samtigit som jag väntade på Jill som aldrig kom... Hahah vid 9 tror jag hon kom och då hade jag redan hunnit bädda om min säng och ta en nap! Vi beställde pizza (jag kommer sakna amerikansk pizza i Sverige såååå mycket!!!!) och kollade sista avsnittet av GoT!!! Hon hade inte sett det än :D Usch... Matilda som inte gråter till filmer tycker fan sista avsnittet är jobbigt, även efter att ha sett det en gång! Sen satte vi igång The Other Woman en liten stund innan Jill behövde sticka. 
 
Imorgon förmiddag drar vi och Sara till Hawaiian Falls, en vattenpark typ 30 min från mig för att spendera dagen där, såååå pepp! Sen förhoppningsvis skippar Jill gymmet på söndag och spenderar lördag natt här! På söndag vet jag inte vad som händer än men jag är ju ledig måndag och tisdag med, vilket Sara också är så vi ska nog till San Antonio över en dag och paddla kanot eller paddleboarda den andra. Såååå skönt att få lite ledigt så mitt på sommaren!
 
Nus ka jag sova för jag är chauffören imorgon... Godnatt :D
 
 
Bild på min torsk från igår för att jag inte tog några bilder idag :D


Torsdagen den sjuttonde juli!

2015



Idag jobbade jag 8am-3pm + 6-8pm efter lite ändringar. Mina värdpäron ville ut och äta med A och jag var helt okej med att ändra så istället för att åka till gymmet efter jobb fick jag en paus på 2h för att kunna göra det tidigare :) Under dagen var B på camp och jag hade E och A hemma. Vi kollade lite film och plockade undan här hemma innan min värdmamma hämtade upp E och jag körde A till tennis. Under tiden jag hade barnfritt innan jag skulle hämta B körde jag bort till Jill för att låna mjöl och ströbröd (köpte nämligen torsk igår för att panera den och äta med potatis men eftersom att vi slängde ut allt i skafferiet hade vi inget hemma... så fick låna lite!) När jag kom tillbaka efter att ha hämta B och A gick vi till poolen en snabbis innan klockan blev 3 och jag stack till gymmet. Sen när jag kom tillbaka hem lagade jag fisken och både E och B åt fisken! E tyckte om det och B fick jag halvt tvinga och locka med efterrätt, men det gick ner. Själv var jag i himlen, har inte ätit fisk (förtom massa lax) sen jag kom hit så det var sååååå gott! Har massa rester nu :D Sen vad jag off när dom kom hem igen och jag satte mig för att blogga :)
 
 


Kvällssnack!

2015







Austin Nature and Science Center

2015



Jobbade 7.30am-5.30pm. B hade camp så efter att ha packat lunch till allihopa och lämnat B så åkta jag, E och A till Austin Nature and Science center. Det är ett gratisställe med massa saker man kan lära sig om djur och de har en stor sandlåda man kan gräva efter disusarieben och så, jättefint ställe! Vet inte varför vi åkt dit tidigare, har åkt förbi det så många gånger utan att tänka på att åka dit med barnen. Men de älskade det! B är ju helt inne på dinosarier nu så hon hade älskat att gräva efter benen, får ta dit henne snart! Direkt därifrån åkte vi för att lämna A på tennis och sen åkte jag och E och handlade massa mat. Sen var det snabbt hem och lämna av allt innan vi skulle åka och hämta ut B och sen A. Efter det var det hem och börja med middagen och sen var jag off och stack till gymmet :D Barnen blev då upphämtade av Nana så alla åkte dit och vi hade en tyst kvälli huset!
 
 
Typ min bästa ide någonsin, packa deras lunchar och sen packa det i varsin ryggsäck så de kunde bära sin egen mat :D
 
 
 
 


Roliga-rubriker.se

2015



Ja, annars hade det blivit "13 juli"...
 
Jobbade 8-11.30am + 3-9.30pm och min värdmamma var iväg med jobbet så det var bara jag och min värdpappa med barnen. På förmiddagen åkte vi alla iväg för att handla en grej till B:s nya säng och sen stack vi till Hobby Lobby för att handla lite crafts till kvällen. B och E bestämde sig för varsin tshirt och färger till att måla på dom, och A ville ha några saker man fyller i. När vi kom hem gjorde jag pannkakor till lunch och sen var jag off för att kunna sticka till gymmet :) När jag började igen vid 3 var allt framplockat och vi började med pysslandet! Jag letade fram ett gammalt linne och målade jag med, så kul :D A letade också fram ett gammalt linne så hon fick målat lite också. På kvällen gjorde vi svärd och söldar i kartong. var ute och cyklade och spelade tennis och så ble det lite film innan läggdags :) 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahahah dom är såååå trötta på att jag ska ta bild på allt xD Eller ibland ber dom mig att ta bild till min scrapbook men det är inte så ofta...
 


Helgen!

2015



Det känns som att helgen var huuur länge som helst sen, helt galet!
 
Lördagen började med långfrukost framför greys och kunde inte åka någonstans då min värdfamilj hade min bil... Dom skulle till IKEA och handla sängar heheh. Så jag gjorde lite scrapbooking, kollade mer greys och vid 2 blev jag upphämtad av Sara för att åka och äta lunch. När jag kom tillbaka hem var dom fortfarande inte hemma så jag hann inte till gymmet som jag hade tänkt innan jag skulle på bio med danska Stine. Vi såg Ted 2 och den var så mycket sämre än första filmen, jag hade ändå höga förväntningar :( Hade nog inte betalat för att se den så i efterhand! På vägen tillbaka stannade jag till hon Jill för lite snack innan jag var tvungen att åka hem då jag jobbade tidigt på söndagen.
 
Hahah har inga bilder från lördagen!
 
Söndagen jobbade jag 7-12 och började dagen med frukost med ungarna och sen fixade vi snack och åkte iväg till en splash pad för massa lek. Stannade i parken till typ 11.30 då jag skulle åka och lämna av barnen hos deras pappa som var downtown :) Efter det stack jag hem igen och en stund senare hämtade Jill upp mig och vi åkte för lunch. Vi skulle prova ett nytt ställe men slutade med att vi hamnade på Kerbey Lane som vanligt och min lunch blev äpplepannkaka :D Efter det åkte vi till mitt nya favvoglasställe, Baskin Robbins, för glass, ASSÅ SÅ GOTT! Sen åkte vi och kollade in Dollar Store, Target och någon presentbutik innan vi drog på månadens aupairmöte. Efter mötet handlade vi milkshake och sen blev jag avsläppt hemma och kollade greys tills jag somnade haha!
 
 
Bilen visade 100F, vilket är 38C :D
 
 
Hahah den var i presentbutiken!
 
 


10 juli

2015



Jag jobbade 9am-3pm + 6-8.30pm. Under dagen så hade jag bara A och B för att E hängde med min värdmamma. Vi gjorde inget speciellt utan stack till bibblan för att lämna tillbaka lite böcker och låna nya, sen åkte vi till target för att köpa popkorn och sen var det hem för att äta lunch innan A hade tennis. Vi lämnade henne där och sen åkte jag och B hem igen för att hämta upp E. Efter en stund hemma stack i för att hämta upp henne och efter att ha haft en lyckad lektion, blev hon mot slutet halft knuffad och trillade och slog upp hela knäet :( Gör så ont att se för man har själv gjort det så många gånger! När vi kom tillbaka lekte vi alla lite innan jag hade paus och stack till gymmet! Hann tillbaka hem, duscha och äta och sen hade vi myskväll innan jag var off igen vid 8.30.  Då kom Jill hit och vi kollade lite GoT innan hon var tvungen att åka hem för att hon skulle jobba på lördagen!
 
 
 
 
 


Första dagen tillbaka i Austin.

2015



Det var en kort jobbedag för mig idag, 10am-4.30pm vilket var skönt! När jag började jobba slängde jag in ungarnas tvätt från resan och sen åkte jag, A och E ut för att göra lite äranden (B var på camp). Vi åkte till ett apotek för att jag skulle köpa skydd till mina handleder. Har börjat få symptom på karpaltunnelsyndrom och jag frågade de vi var och hälsade på i Arkansas (båda är läkade) och de tyckte att jag skulle köpa sånna och hoppas på att det blir bättre, sen gå till läkaren när jag är tillbaka i Sverige. Men förhoppningsvis blir det bättre och jag slipper läkare :) Dock kostade dom 26 dollar styck, så började med att köpa en till min högerhand för att de hur det går. Ska nu ha på dom så mycket jag kan, gärna hela tiden sålänge det inte stör mig, och speciellt när jag sover!
 
Efter det tog vi ut pengar från mitt svenska konto för att jag ska kunna betala min och Alexandras deposition till Hawaii-touren vi ska ta på min resemånad :D Satte in dom på mitt amerikanska konto och har nu skrivit en check (min första :D) för oss båda och ska skicka den imorgon! Ett steg närmre!!
 
Efter det åkte vi och storhandlade mat och när vi kom hem hade vi lite lunch innan jag åkte för att hämta B. Efter det städade vi undan lite (för att min värmamma hittat en av de stora tusenfotingarna uppe på hennes kontor...... NEJ TACK!!!! Sen gick jag med de två stora till poolen när B sov. Efter det duschade dom och jag gjorde glutenfria bars med E innan jag slutade. Då åkte jag till gymmet för första gången på två veckor typ och när jag kom tillbaka hem så lagade jag mat och nu sitter jag här med lite vattenmelon :)
 
 
 
Mitt paket från Sverige hade kommit igår när vi kom hem från Arkansas :D Världens bästa mamma hade skickat tuggummi, tre nummer av Veckorevyn, mina favvogodisat (turkosa sura godisflaskor), Marabou Jelly Bean och en hel påse med OLW sour cream and onion chips <3
 
 
Detta är INGET man ser var dag! De brukar bråka 24/7 och att se dom kramas ibland är så kul :D
 
 
Såhär ser min högra hand ut nu...
 


Veckan rullar på!

2015



Onsdagen hade jag typ off eftersom att ungarna var borta! Jag hade sovmorgon och sen jobbade jag lite med att packa alla barnens saker inför deras minisemester vilket gick ganska fort. Efter det kollade jag massa greys och käkade lunch och sen mötte jag upp Sara downtown för en powerwalk innan jag drog till HEB för att handla massa mat min värdmamma vill ha med sig på resan. Efter det stack jag hem och lastade in allt och möts av fullt hus med tre barn, Nana och min värdmamma som står och rensar ut hela vårt skafferi. Slängde typ 90% av alla saker där inne då vi fått problem med något djur där inne... Så mysigt! Så nu har i iprincip bara saker i kylskåpet att äta och vi ska inte köpa något att ha i skafferiet i typ två veckor nu för att inte riskera att dom kommer tillbaka... Blir ju skoj! Sen jobbade jag lite efter middagen med att underhålla flickorna innan jag kunde gå och duscha och bädda ner mig för kvällen :)
 
 


Arkansas!

2015



Gör ett långt inlägg om vår tripp till Rogers, Arkansas istället för ett litet inlägg om dagen :)
 
Detta var ju lätt den bästa semestern jag varit på med familjen hitintills! Vi åkte till min värdpappas kusins familj som har ett gigantiskt hus precis vid en sjö. Stället ligger i Rogers, Arkansas vilket är typ längs upp i högra hörnet av delstaten. Detta blev även den 7 delstaten jag besökte.
 
Nu har jag varit i:
New York
Texas
New Mexico
Florida
Georgia (endast mellanlandning med flyg på g till Florida, men räknas ändå :3)
Oklahoma 
Arkansas
 
Tror jag kommer komma upp i 12 delstater innan jag åker tillbaka till Sverige :) Tycker det är lagom häftigt ändå!
 
På torsdagen den 2 juli var då vi körde upp. Barnen var hos Nana och Papa över natten så från huset var det bara jag och mina värdföräldrar och sen hämtade vi upp barnen på vägen. Bilresan tog ca. 9h skulle jag tro och vi var framme vid deras hus vid 6pm. Vi hade såklart ett par stopp för att äta och gå på toa :) Dagarna i Arkansas bestod inte av så mycket egentligen, vilket var väldigt skönt. Vi var mycket nere och badade i sjön och var ute med deras båt nästan varje dag. Jag jobbade bara ett par enstaka timmar när de vuxna var ute och åt eller cyklade, men för det mesta hängde alla tillsammans. Barnen lekte med kusinerna och massa vänner som kom över och när jag  jobbade läste jag mest min bok, och lagade mat typ haha! 
 
Jag fick gör tubing för första gången eller vad man nu säger, och det var nog inget för mig. Helt för jobbigt för min rygg hahah, men nu har jag provat på det! Sen så fick jag lära mig surfa!!!! Så galet kul men svårt innan man fått in hur man ska göra. Nej, det var inga vågor i sjön utan det var att vi surfade i vågorna som kom efter båten. Jag fick bara göra det tre dagar, fredagen, lördagen och måndagen för på söndagen och tisdagen var vi inte ute med båten. Det gick bättre och bättre för var gång och sista turen på måndagen så klarade jag av att stå upp i princip hur länge jag ville :D Lite stolt faktiskt. Det sorgliga är väl att jag aldrig kommer göra det igen för jag känner ingen med båt i Sverige...
 
Jag tyckte om de dagarna vi var där så mycket, det påminde om en svensk semester när man abra r vid en stuga och badar i en sjö, bara att det var lite varmare där :) Vattnet i sjön var nog närmre 28-30 grader och det är så många som klagar på att det ändå är kallt hahah! Jag tycker det är för varmt för det är ju inte ens svalakande!
 
Lördagen vi var där var det ju 4th of July vilket vi inte firade så värst mycket. På fredagen och lördagen smällde vi massa raketer med grannarna där och sen på kvällen den 4e gick vi ner till bryggan för att se en show som någon gör varje år tydligen, på andra sidan sjön. När jag tänker mig en raketshow så tänker jag typ 5-10minuter lång. Jag skojar inte när jag säger att denna var på minst 50 minuter. 50 MINUTER!!! Kan knappt förstå hur mycket pengar det har kostat för dom att skjuta raketer i 50 minuter! Jag hörde någon prata om 13'000 dollar och förstå trodde jag inte på dom, men efter att ha sett det så är det fullt möjligt att det är vad det kostat!
 
 
 
Denna semestern får toppbetyg och det var jobbigt att lämna på onsdagsmorgonen :( Dels för att jag gärna hade stannat någon vecka till hahah för att ta det lugnt vid sjön, men också för att jag antagligen inte kommer träffa dom igen innan jag åker tillbaka! De är verkligen huuuur söta och trevliga som helst! Onsdagen den 8 juli spenderades i bilen med riktning Austin och vi rullade ut tidigt på morgonen och kom hem vid 7pm. På vägen stannade vi vid en "bensinmack" som, vad jag hört, är den största i världen. De hade 120 bensinpumpar (om inte mer) och sen var det en stoooor affär som var uppbyggd som en stor mack hahah, så häftigt!
 
Jag tog knappt några bilder under veckan så lägger upp de jag har sålänge och uppdaterar inlägget med fler när jag har fått dom mejlade till mig :)
 
 
Hahah vi stannade mitt på motorvägen och jag och min värdmamma sprang ut för att jag skulle få en bild vid Oklahomaskylten också :)
 
 
 
Harry Potter längst bak i bilen!
 
 
 
 
 
Riktigt stort ställe!
 


7 månader i USA!

2015



Det var en ganska kort jobbedag idag, bara att jag fick jobba över lite för att kunna städa ungarnas och mitt badrum. Jobbade 8am-2pm, men var klar med jobbandet typ 4 :) Började dagen med att packa bilen med alla ungarnas saker för att köra dom upp till Nana och Papa för att dom skulle spendera natten där. Efter att jag lämnat av dom körde jag och handlade massa snacks till resan och sen körde jag för att möta upp en snubbe för att hämta familjens sommar-tshirts. Dom gör typ tröjor till varje resa dom gör :) Jättekul idé! Efter det körde jag till bibblan för att lämna böcker/låna nya och sen hem för att städa både rum, badrum och bil! Efter det packade jag snack bags till barnen och sen var jag off! Då körde jag till Cheesecake Factory för att äta middag med en dansk tjej som jag inte träffat innan. Trodde att vi skulle äta i typ en timme för att vi inte skulle ha så mycket att prata om, men slutade med att min värdmamma smsade och frågade om allt var bra, för att jag varit borta mycket längre än vad jag sa. Efter 3,5h åkte jag hemåt igen hahah! Men trevligt var det :) När jag kom tillbaka så packade jag det sista och kollade ikapp Pretty Little Liars!