Plugg :(

2012



Har bara suttit och pluggat idag så har inte hunnit att slänga in något blogginlägg faktiskt...
Var på gymmet en stund och kom hem, käkade och duschade och nu är det x-factor så det har inte varit mycket tid över.
Tänkte slänga upp en litet tips på en hemsida som säljer väldigt billigt smink. Jag var själv lite tveksam först i och med att det var så billigt men beställde lite olika saker, och är verkligen jättenöjd med allt! Kommer inte handla dyra saker i affären längre ;)
Det är en engelsk hemsida så paketet skickas alltså därifrån och det tog cirka en vecka vilket inte alls var så farligt!
http://www.muastore.co.uk/
 
Ta någon minut och in och kika, lovar att du kommer reagera på priserna, man tror inte att det är sant ;)
 


Hårfärgning på G.

2012



Just nu sitter jag här med hårfärg i håret och väntar på att tiden ska gå, vi ska nämligen köra en runda sen, förmodligen en sväng till mobilia.
Mitt hår är verkligen ett problem just nu hahah Jag hade det väldigt rött i våras men av någon anledning färgade jag det väldigt mörkbrunt, typ svart. Jag förstår fortfarande inte, och nu håller jag på att kämpa med att få det rött igen. Det är inte det lättaste då hårfärg  fastnar väldigt bra på mig så det mörka vill inte försvinna. Detta är nu andra omgången jag färgar hela håret med SYOSS Mahogany brown för att få en röd grund i hela håret. Om 4 veckor ska jag sätta i SYOSS Intense red för att se om det ljusa röda vill komma tillbaka. Håller tummarna till max för det är såååå snyggt när det blir den klara röda!
 


För att tio bilder säger mer än tio tusen ord.

2012



 
 
 
 
 
 
 
 


Here we go! Dag 1.

2012



Då kör vi!
Dag 1. 
Detta måste jag alltid ha med mig.
 
Har faktiskt tänkt under dagen på vad jag måste ha med mig typ vart jag än går.
 
Det första jag kom fram till är mitt Fanta-lipsyl, innan var jag bara tvungen att ha något så att läpparna inte skulle kännas torra, men nu är det endast detta som gäller. Även om jag har läppstift på mig måste jag ta detta först. Paniken som uppstår när läpparna är torra och man inte har ett lipsyl med sig är riktigt olidlig, så det försöker jag undvika till varje pris!
 
Nästa sak är såklart handkräm. Jag har lite panik när det även kommer till det... Torra händer är inte min grej, och det är nästan värre än torra läppar, så handkrämen hänger alltid med den med!
 
En annan sak är hörlurar, då man pendlar ganska mycket på skolan och sitter på buss och tråkar. Hände faktiskt mig idag att jag glömde mina hörlurar i skåpet i skolan (så fick inte med dem till lektionen) och så var det såklart då jag upptäckte att Takida släppt sin nya singen på Spotify, så i panik fick jag låna ett par av någon i klassen och få lyssnat på låten, tur det!
 
På sommaren har jag en liten konstig sak jag måste ha med mig... Om jag går barfota, t.ex. i ballerinaskor eller liknande och ska iväg någonstans, så måste jag ha med mig ett par strumpor! För så fort jag inte har dom skorna på mig vill jag helst ta på mig ett par strumpor, dels för att slippa se dem (tycker fötter är fula:3) och dels för att det blir så äckligt torrt det med. Knappt jag klarar av en dag på stranden (nej, sturmpor brukar inte hänga med dit faktiskt...) med all sand mellan tårna som torkar ut så jag vet inte vad!
 
Min mobil! Ja, den hänger med överallt! Tar alltid den i handen om jag så bara ska gå ifrån klassrummet snabbt eller något liknande, har ingen kod nu heller och det är ju hur kul som helst att leka med någon annans mobil, inte sant? Inte för att jag har något att dölja, men mobilen är privat och jag tycker inte om att folk snokar omkring utan tillåtelse -.-'
 
Sedan är det ju sånt basic som nycklar, kort och pengar, om jag inte har med mig det så är det även panik där. Tanken på att bli utelåst eller att busskortet inte fungerar så att man inte kommer hem är så jobbig, vill inte att det ska hända (igen...).
 
Sådär, utmaningen avklarad, anser jag iallafall :3
Ha en trevlig fredag alla! Jag ska se om jag kan få logga in på WoW, står som nr. 2000 i kö vilket innebär ca. 2h väntetid -.- Jag som skulle ta 90 idag!
 


This is now. Tomorrow we cry.

2012



Hej hopp!
Idag blev det gymmet ensam direkt efter skolan, fick trycka i mig två bananer snabbt innan heheh
Sedan kom jag hem och bakade ********* som vi ska ha till efterrätt sen. Jag som står för fredagsmaten idag ;)
Tänkte laga något som jag fick lära mig i tisdags heheh, är dock inte säker på att det faller i smaken för familjemedlemmarna, men det återstår att se. Uppdaterar senare med reaktionerna!
Just nu tar jag det lugnt i soffan innan jag ska börja fixa med maten, och jag har en sovandes lillebror brevid mig, söt som vanligt!
Glöm inte titta in senare, det är ju idag våra utmaningar börjar!
 


Lost in the dark. Forbidden. Tough me again.

2012



Finner inte ord.
Så jävla underbar. Ny skriva släpps den 28e november, längtar ihjäl.
Det kommer vara en Greatest-hits-samling med Takidas bästa låtar.
A lesson learned (The best of Takida)"
Det låter även som om de har börjat fila på en uppföljare till "The Burning Heart" som släpptes förra sommaren.
 


Det finns ingen framtid i att använda nuet till att ångra det förflutna.

2012



Provet färdigt, and for the record pluggade jag helt för mycket -.-' Provet var inte alls så stort som vi alla trodde så jag satt uppe till 1 igårnatt i onödan.. Jaja, extra kunskap är väl aldrig fel!
Har på mig mitt nya läppstift idag, riktigt nöjd. Vem hade trott att man kunde köpa bra läppstift inne på Gina Tricot? Inte jag iallafall, så det är en rekomendation.
Endast 59kr!
 
Jag fick tipset från en riktigt bra sminkblogg! En tjej som heter Linnea och bloggar om smink etc. 
http://minstil.devote.se/
Kika in ni som är intresserade av smink, det finns guilder och sådant för dig som vill prova de olika stilerna.
 
 
 
 


FF = Frukost till Facebook

2012



Sitter här och käkar frukost, trött som en gnu! Försöker repetera lite till inför provet men det känns ändå som att jag kan ganska mycket. Idag bir det skola till halv 4, som innehåller 2 läxförhör och 1 prov, är nog så otaggad man kan bli. Men när denna dagen är över är det fredag på gång. Skönare kan det inte bli! Får se vad det dyker upp att hitta på i helgen.
Hoppas ni får en bra dag, vi hörs senare!
 


Ljungaverk.

2012



Det är färdigspelat för mig idag, blev lvl 86 och 50% kvar till 87! På god väg heheh
Just nu sitter jag och pluggar (igen) inför provet imorgon... En massa som ska in i huvudet. Men till detta har jag lyssnat igenom Stiftelsens nya album, Ljungaverk
U N D E R B A R T 
Själv har jag ju en liten crush på sångaren Robert Pettersson eftersom att Takida är mitt favotitband. Men att höra honom sjunga på svenska är en omväxling, åt det goda hållet såklart. Älskar hans röst!
Skivan består av 10 låtar, där deras första låtar Vart jag än går och Härifrån finns med.
 
1. Viljan (4:11)
2. Du är ju allting (4:05)
3. Nu får du gå hem (3:35)
4. Idag (5:49)
5. När herr Ångström hade fest (3:58)
6. Vildhjärta (4:23)
7. Härifrån (1:54)
8. Vart jag än går (3:27)
9. Ur balans (3:16)
10. Rotlös (4:54)
 
 
Mina favoriter är nu, förutom såklat Vart jag än går, Rotlös och Idag. Se till att ta en stund och lyssna igenom albumet, du kommer inte ångra dig :)
 
 
Förresten, för er som är lika galna i Takida som jag är och även ni som bara tycker om dom, glöm inte att på fredag släpper de en ny singel. Hur underbart är inte det? Den kommer spelas på NRJ efter kl 8.00, och då är jag dessvärre i skolan så jag får hålla mig till senare på dagen. Den heter Swallow (Until you're gone). Kan knappt vänta! Vill bara ha fler låtar :3
 
 
 
Godnatt till er som ska sova, jag blir uppe ett bra tag till med mitt plugg! :)
 


Hur långt man än har kommit, är det alltid längre kvar.

2012



Godmorgon alla glada!
Idag är jag ledig, studiedag rättare sagt! Men Nathalie sov ju här så jag gick upp med henne och när hon tog bussen passade jag på att ta en joggingtur så man har det avklarat för idag. Nu efteråt känns det skönt, för då kan jag sitta och spela utan skuldkänslor! :D Nu börjar ju resan mot 90!
Måste ju även fortsätta plugga inför provet imorgon, men det får jag ta när jag får tid över :3
Ha det bra sålänge!
 
Förresten, glöm inte att kika in på fredag, då börjar våra utmaningar ;)


Rubrik saknas.

2012



Jag och Nathalie (http://meewee.blogg.se) har utmanat varandra. Vi ska under 10 dagar göra något skoj, varannan dag :3 
Dag 1. 
Detta måste jag alltid ha med mig.
Dag 2. 
Fota 8 saker som är riktigt nice att ha hemma.
Dag 3.
Det pinsammaste jag varit med om.
Dag 4.
3 saker i min garderob som jag inte kunnat leva utan.
Dag 5. 
Bilder på alla hårfärger jag haft.
Dag 6.
Top 3 raggningsrepliker.
Dag 7.
Detta måste jag göra innan jag dör.
Dag 8.
Några blider från min barndom.
Dag 9.
Det du verkligen hatar som personer gör i vardagen.
Dag 10.
Göra ett videoinlägg. Valfritt ämne!
 
Stay tuned, vi börjar på fredag!


Glad tjaj!

2012



Nu är över jag ägare av MoP :D



But baby I tell ya, my heart was freaking out when I held ya.

2012



Sitter är i tystnaden och äter frukost. Tystnaden beror på att vår TV ibland bestämmer sig för att inte starta... Men men, jag lever ändå! Idag känns som en riktigt bra dag, är helt glad utan att veta varför :D Kan vara för att jag fick sova tills jag vaknade... Heheh. Isället sitter jag och pratar med lite folk som har börjat levla mot level 90 i World of Warcraft, är redigt avundsjuk måste jag säga! Jag har ju inte ens hunnit köpa spelet än :'(
Idag är det en kost skoldag, 10.10-14.45! :) Efter skolan ska jag möta upp Nathalie, KÖPA MITT SPEL och förmodligen ett riktigt snyggt läppstift från Gina Tricot som jag såg på en blogg. Efter det drar vi hem till mig och sen ska vi träna. Min rumpa är fortfarande halvdöd efter gymmet i söndags så får se hur det går.
Yes, nu tänkte ajg kolla på ett avsnitt av Awkward innan jag ska fixa mig.
Hoppas alla andra får en lika underbar dag som jag känner på mig att min kommer bli!
Puss och Kram
 
 
 
Ge mig eftermiddag NU!


Nu säger man godnatt.

2012



Godkväll!
Sista inlägget för idag för jag måste stöda undan/diska/vika tvätt, och sådant kul man måste göra när det inte finns någon vuxen hemma :3 Dessutom väntar jag på "Mists of Pandaria European Digital Launch Event" som börjar 22.20, är ritktigt taggad! Det bär av till GAME imorgon och hämta ut mitt spel som jag förhandsbokade för ett tag sedan. Dock hinner jag inte spela imorgon då jag ska träna och den kommer Nathalie hit och så ska vi laga mat och plugga. Men sen har jag turen att vara ledig på onsdag. *HAPPYFACE*. Blir att spela en j*vla massa och plugga lite, måste repetera inför vårt prov i affärsjuridik på torsdag ju. 
Vi hörs imorgon, ska se då om jag kanske kör något inlägg från mobilen :D
Sleep tight and don't let the bed bugs bite!


A miracle is something that seems impossible but happens anyway.

2012



 Dags för Xf Fctor snart, och självklart har jag fastnat för det även om jag sa att jag inte skulle göra det... Dock hejar vi nu på Isak Danielsson, vilken röst! Helt klart min favorit, är bara 14 år gammal och sjunger nästan bättre än självaste Adele. Jag är riktigt imponerad! 
Heja Isak!
 
 Audition:%20Isak%20Danielsson%20-%20My%20same


Pluggat klart jao.

2012



Plugget klart! Jurister nästa :3
 
 
 


Plugg i skolan

2012



Sitter nu i skolan och pluggar affärsjuridik med två från klassen. Bjuder på en fin bild på mig från imorse, dock bråkar bilden med mig så jag kan inte rotera den...


The only things you regret is the chances you didn't take.

2012



Jag. Är. Så. Trött.
Tidig morgon och riktigt kallt väder, dessutom kan man gott säga att detta inte kommer bli min dag! Började med att mitt smink inte ville som jag och sen missade bussen och nästa buss som skulle komma, kom försent.. Nu sitter jag på svenskan, lektion om medeltiden. Jippie.
 


En hiss såhär på kvällskvisten!

2012



 
 
Innan jag går till sängs vill jag dela med mig av något som jag verkligen är glad över att jag har i min sminkväska. Det är nämligen en eyeliner från MAYBELLINE New York.
Den är superlätt att applicera just för att man får en pensel brevid som inte är för hård men inte är för mjuk heller. 
Buy it! Du förtjänar den i din sminkväska! :)
 
 


Jag <3 Rabble

2012



För er som har en iPhone (vet inte om det finns för dom som har android), ladda ner Rabble! Det är en app som har flera olika erbjudanden etc. Den är helt gratis, och det finns faktiskt flera användbara saker. Köpte t.ex. Ben o Jerrys för 30kr via appen en gång, hur super är inte det?!
 
Just nu finns det ett erbjudande hos en nyöppnad butik i stan som själver cup cakes! Har inte sett nåon sådan butik i Sverige innan, utan det har varit extra mysigt när man besäkt de utomlands. Värt ett besök nu när det finns inom gångavstånd?
 
 
 


Träningsdags!

2012



Sticker iväg till gymmet för att träna med Nathalie :3
 


Facts.

2012





Practice makes perfect.

2012



Godmiddag!
Jag har redan hunnit gå en runda på Ikea med pappa för att kolla på en säng. Hoppas på att få en ny snart nämligen. Hittade en som jag fastnade för, riiiktigt skön! 
Just nu tänkte jag sätta mig och plugga lite affärsjuridik, har nämligen prov på torsdag (jippie)... Vill få pluggandet klart så snart som möjligt så det bara blir att repetera de kommande dagarna.
Framåt 2 tiden tänkte jag ta mig till gymmet, var inte ute och sprang igår så det ska bli hårdpasset idag, ska bli riktigt skönt!
Ikväll blir det väl att spela lite... Yes, jag spelar WoW och det är jag stolt över :3 Ny expantion på tisdag så man måste ju förbereda sig!
Åter till plugget, ha en bra dag! :)
 


Slapplördag deluxe

2012



Haii!
Idag blir det heller inget att göra, men nog mest för att jag bestämt att det ska vara så. Älskar att ha vissa helger man verkligen inte gör någonting på, dels för att skolan tar slut på en totalt och dels för att det är skönt att vara själv och inte tänka på någon annan :)
Jag har fixat till min blogg, eller ja, inte jag utan min fina vän :) Som jag sa, jag kan verkligen inte sånthär men bloggar och så, tur man är lite snäll ibland så man hittar någon som vill hjälpa till!
Detta är en bild på fina Sixteen, även kallad Tuss, på sommarbetet :)
 


My angel is lost in heaven.

2012





Kan inte spara pengarna...

2012



Vadå vill ha...?
Riktigt fina klackar från http://www.shoeocean.com/ (http://www.shoeocean.com/42973.html)
Dom är inte för dyra, men dom skickas får USA så frakten kanske blir dyr...
Får se om jag klickar hem dom om några dagar :)


Om perfekt existerat, skulle alla vara likadana.

2012



 
Funderar på att börja blogga igen, den har ju legat nere sen typ mars eller något om jag inte minns fel...? Anledningen är att jag saknar det, men har ändå inte hittat tid till det :3
 
Bilden ovan är på mig och min föredetta medryttarhäst, som dessvärre avlivades för exakt två veckor sen nu. Men det har gått lite tid så man har hunnit vänja sig vid tanken. Istället för att man är ledsen över det, är det numera som ett lyckligt minne. Självklart saknar jag honom, och det gör ont att tänka på att det var vi som skulle ut på tävlingsbanorna så snart.
 
Vet inte riktigt vad jag kommer skriva om, men det blir väl ganska basic, mina dagar, mitt liv, i mina ord. Inte mer än så. Hoppas det är något värt att läsa, iallafall när man har mindre roligt :)
 
Ny header ska fixas men jag måste få tag i någon kompis som kan hjälpa mig då jag är väldigt obegåvad när det kommer till sådant. Så det kommer nog fixa sig!
 
Ha e superduperbra fredag! :)