Basketfredag!

2015Idag hade jag en ganska vanlig fredag faktiskt, om man tänker på jobbtiderna. Jobbade 7.15-5 vilket var helt okej. Innan jag tog med B till dansen så förberedde jag en lussebullsdeg så den skulle vara redo tills Sara, Jill och jills yngsta värdbarn skulle komma och baka. Fick lite panik för jag trodde jag hade för mycket mjöl först, så hällde i lite extra av allt annat och sen fick jag panik igen för att jag insåg att jag inte hade haft i för mycket mjölk från första början. Lussebullarna blev väldigt bra iallafall, och så blev även knäcken och kladdkakemuffinsen vi bakade. Tycker synd om Jill som inte kunde smaka något pga hennes diet. Eller utåt var jag ledsen för hennes skull men på insidan skrattade jag ondskefullt när jag smakade den perfekta knäcken som hon hade gjort.När de hade åkt hen igen så tog jag och B en nap innan de stora kom hem. Blev då snacks och chores och sen kollade de på TV i 30 min innan vi spelade lite spel tills jag slutade. Efter att jag slutat gjorde jag mig redo för min första basketmatch, någonsin faktiskt, med Alina. Det var Austin Spurs som mötte Texas Legends, inte för att det säger så mycket haha. Men Austin Spirs vann vilket var kul!!

På vägen hem stannade vi till på HEB och handlade saker till smoores och sen mötte vi upp Amanda, Frida och Connie hemma hos oss. Vi satte oss sen nere vid båtarna och åt smoores och snackade skit! Alina smakade sin första smoore och Connie smakade sin första marshmallow??? Galet värre men tydligen så har dom inte det i Chile hahah!

En väldigt mysig fredagskväll! 😍 

Imorgon ska jag sova ut och antagligen sticka till gymmet innan jag börjar jobba klockan 4. Ska nog ta med ungarna till Jill efter middagen då hon också jobbar, och låta ungarna leka till läggdags. Slutar 12 imorgon och jag och Jill är sugna på att ta vara på en av mina få lördagar kvar här, så vi får se vad som händer efter 12! Godnatt 😘
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?