En onsdag på Universal Studios

2015



På onsdagen gick vi också upp tidigt för att med uberta oss ut till Universal Studios. Tanken var att vi skulle vara där när det öppnade men då jag valde car pool på uberbeställningen så tog det mycket längre tid för då delar man bilen med andra som ska till andra ställen -.- Tog oss 1h och 30 min men ändå helt okej för vi betalade typ 18 dollar för det! Vi gick igenom the city walk och upp till ingången, tog bild vid det jordklotet såklart och sen gick vi in. Gjorde någon undersökning vid ingången och fick ett fripass (trodde det var till en ride men tydligen var det till studio touren då man fick åkta runt där dom spelar in filmer och serier, vilket vi inte använde den till...). Stack sen direkt och åkte Transformers, Jurassic Park och Revenge of the Mummy, vilket vi hade blivit rekomenderade att göra, då de får längst köer senare på dagen. Filmade även Transformers och Jurassic Park. Transformers blev väl sådär för det var 3D vilket inte går så bra att filma haha men Jurassic Park blev helt okej!
 
 
 
 
 
 
Efter det köpte vi varsin munk och gick vidare för att göra studio touren (visste då inte att vi hade företräde i kön så vi stod i kö... tog bara 20 min som tur va!). Lite besviken på att vi inte åkte in på Westeria Lane... Men annars var det coolt! Man hade även två 3D "rides" i den touren som var Fast and Furious och King Kong och de var sååå bra! Läskigt när man satt i den lilla bussen bara haha! Sen berättade de att de har som en liten stad (som vi åkte igenom) som de använder i de flesta filmerna, de bara anpassar omgivningen efter filmen och hur det ska vara. Insåg då hur många filmer man egentligen trott varit i typ NY men som egentligen är där haha!
 
 
 
Ingången till King Kong tror jag det var!
 
 
Känad bilar från filmer!
 
 
 
Från Grinchen!
 
Efter det blev det Simpsons Ride vilket var sååå häftigt! Man satt i en sån vagn typ som i en bergochdalbana och sen var det en 3D film man kollade på och man var typ helt inne i det! Kändes verkligen som en riktig bergochdalbana!! Sen blev det The Minions ride vilket var mest en 3D film typ, inte så bra för man såg typ "kanterna" av duken vilket inte gjorde det lika läskigt.
 
 
 
 
Under adgen gick vi även på en Water show vilket var typ en liten pjäs, helt okej häftig ändå och sen en Special Efffects show som var helt okej den med! Hade förväntat mig mer med tanke på att alla andra attraktioner var så häftiga! Vi gick även till Shrek ride vilket mest var en bio, inte så häftigt men ändå kul!
 
 
Åh man kunde se hur de byggde The Wizarding World of Harry Potter... Så besviken att jag missar det med ett halvår! Aja, en anledning att komma tillbaka, eller åka till Orlando :3
 
 
 








 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG




SPARA?