Dag 4 och halva veckan över!

2014Kvällans!
 
Idag har vi gjort i princip samma saker som igår, men idag hade defence två trials och prosecution en. Idag gick det verkligen riktigt bra! Defence fick mer rättvisa domar och regerade i båda deras omgångar mot Bulgarien och Warzawa, Polen. Dessutom hörde vi senare på kvällen att Warzawa sagt att det var det bästa defence-lag som de hade mött. Alla var riktigt taggade på dagen, och vi hade superkul! 
 
Imorgon är det endast två trials, defence en och prosecution en. Defence möter Gdynia, Polen och prosecution möter Haag (som vi är väldigt rädda för faktiskt, dom verkar riktigt duktiga...!). Imorgon har vi även våra första två fria timmar denna veckan fast vi har inte bestämt än vad vi ska göra då men det lutar mot en liten runda för att utforska Haag.
 
Idag har schemat sett ut såhär:
7.30 - Breakfast
9.30 - Trials
11.00-11.15 - Coffee break
11.30-14.00 - Trials
14.00 - Lunch
15.30 - Trials
17.00 - Back to the hotel
18.00 - Dinner at the library with the mayor of the Hague
20.00 - Preparation for the next day
 
Ganska intensiv dag detta med och vi var väldigt trötta när vi skulle iväg på middagen, men det var bara på med klackarna igen (för tjejerna då...) och iväg ca. 5 min bort för middagen. Middagen var väldigt fin, dock lite för formell för oss då det bara var bord man kunde stå vid = ännu mer ont i fötterna. Men förutom det var det väldigt fint och Haags borgmästare höll ett tal för oss elever som tävlar. För övrigt märker man hur mycket alla börjar känna igen varandra och det var nog inte någon gång under kvällen som vi bara stod med svenskar utan alla pratar verkligen med alla, vilket är så kul! Vi har nog lärt oss väldigt mycket om många olika länder (som att folket i Bulgarien skakar på huvudet när de menar "ja" och nickar när de menar "nej", vilket har skapat en del missförstånd...) 
 
Här är lite bilder från dagen!
 
 
Imorgon är det våra sista trials om vi inte går till final, titta in och se hur det går!Sonja Pålsson

Hej
Vilka fina bilder. Det verkar verkligen intressant. Måste vara en fantastisk upplevelse. kram

Svar: Det är verkligen jättekul och inte alls som man tänkte sig från början! Hade kunnat stanna här hur länge som helst! Kram
Matilda PW DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?