Dag 3 avklarad och våra första trials!

2014Godkväll!
 
Idag har vi som sagt haft våra första trials mot Kina, Argentina och Rumänien och alla kan nog säga att det har varit "lättare" än vad vi först trodde. Innan kändes det som att vi låg så långt efter men efter idag så kan vi se att vi ligger på minst samma nivå som dom andra!
 
De två rundorna som prosecution hade gick väldigt bra! Vi var väldigt rädda för Kina i början då vi sett dom sitta och plugga hela morgonen och så, men de var inte så bra som vi trodde faktiskt, så det gav oss lite energi haha. Den andra rundan prosecution hade var mot Rumänien var lite svårare då man märkte att de var lite mer pålästa och kunna möta våra argument bra, dock så kunde de inte svara på några frågor som de fick av the judges, vilket gjorde oss lite gladare. Så andra rundan gick också super!
 
Rundan som defence hade idag gick också bra, men de hade dock otur att få en lite luddig domare som ställde långa frågor väldigt långsamt, och dessutom så konstiga att han i slutet bad om ursäkt. Men det gjorde att defence inte alls han med alla argument vilket var jobbigt och inte så peppande inför framtida rundor för defence. Men vi hejar extra på dom imorgon för de gjorde definifivt jättebra ifrån sig och det gick superbra ändå!
 
Schemat idag har sett ut så att:
7.30 - Breakfast
8.30 - Walk to Leiden Univercity
9.30 - Start the preliminaty rounds (the trials)
11.00-11.15 - Coffee break
11.30-13.00 - Preliminary rounds (trials)
13.00-15.00 - Lunch
15.30-17.00 - Preliminary rounds (trials)
18.00 - Dinner at Ming Dynasty
20.00 - Practice för morgondagens trials
 
Så just nu sitter vi och finslipar på våra scripts och försöker oss lära oss det mer utantill då domana idag kommenterade att de gärna ville att man skulle prata fritt. Imorgon kommer defence möta Warszawa, Polen (skrev Gdynia i förra inlägget, men vi möter inte de förrän på torsdag) och Bulgarien och prosecution möter Tyskland. Det ska bli så kul och vi är mer taggade idag inför imorgon när vu nu vet lite mer om hur det går till!
 
Här är lite fler bilder från dagen!
 
 
Just nu sitter vi och sjunger med till lite låtar från Camp Rock och är allmänt oseriösa och trötta...!
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?