Snart maj och 5 månader borta!

2015



Då var veckans första dag avklarad och jag säger det hela tiden; jag har knappt söndagsångest längre för jag vet att veckorna går så fort och jag vet att det snart är fredag igen haha!
 
Idag jobbade jag 9am-5.30pm och måndagarna brukar vara ganska sköna då de för det mesta bara innehåller mys med B. Idag stack vi på sångstund, till matbutiken och sen hem och lekte med play-doh. Tydligen så hade min värdmammas kreditkort som jag alltid har med mig, blivit hackat och någon i LA hade försökt handla för 250 dollar på en restaurang med det. Snacka om att jag blev lagom svettig när min värdmamma ringde mig igår och ville veta vad jag handlat sist på kortet, mitt när jag satt med mina vänner i köpcentrat. Trodde först det var något jag hade gjort men som tur var det inte det! Så idag fick jag min värdpappas kreditkort så jag kunde åka och handla mat.
 
Lillan tog ingen nap idag men hon tog det lugnt på sitt rum lite så att jag skulle kunna vila lite. Inte mått 100 idag, antagligen för att jag drack för lite vatten igår så har mest chillat. Istället för att sticka till gymmet idag så satte jag mig i soffan här uppe (som jag ÄLSKAR men som dom ska göra sig av med för att den bara har fyra platser :( ) och kollade på The Heat! Nu har jag fixat ihop bilderna från mars till min scrapbooking, måste bara gå igenom bilderna från Miami och välja ut ett par därifrån och sen kan jag få klart mars också hahah. Så svårt det är att hålla upp farten! Trodde att jag lätt skulle kunna hålla uppe det innan jag kom hit men allt går så fort och det finns så mycket att göra, så hinner inte med! Hoppas på att hinna klart med mars antingen denna eller nästa vecka!
 
 
 
 
Imorgon jobbar jag 8-9 + 1-9 så det är en lång dag. När jag är off ska jag ut och gå och skypa lite med Pontus <3 
 
Nu ska jag nog leta upp något kul att kolla på, göra en kopp varm oboy och sen sova vid 22 förhoppningsvis. Är så trött hela tiden, men sover jag för länge är jag trött och sover jag mindre så är jag fortfarande lika trött. Fattar inte vad det beror på?!
 
 


Helgen!

2015



Ja, söndag kväll igen och Game of Thrones slutade precis. Satan vad man bara vill se meeeeeer hela tiden!!!! Får ta tag i att läsa i böckerna nu, är ju halvvägs igenom tredje så känns dumt att ge upp nu hehe
 
Denna helgen var ganska storslagen för att vara lilla mig! 
 
Lördagen började tidigt. Klockan 7am ringde klockan och vid 8.15 åkte jag för att hämta upp Jill och för att sen köra vidare på gymmet. När Jill körde sitt pass så fick jag sällskap av Karoline som köpt gymkort nu med, vilket var kul! Körde väl på helt okej, viktigaste var att jag var där. Efter stack vi till whole foods och köpte lunch innan det bar vidare mot tatueringsstudion!!!! Vid 12.20 klampade vi in där lagom nervösa och frågade om tips och råd och en tid. Vi fick en tid kl 4pm efter att vi gått och tagit ut cash till en 100 dollars deposition. Sen kom Karoline och Meri och gjorde oss sällskap med ytterligare en lunch innan vi gick tillbaka till studion. Dock var han klar med kunden före precis klockan 4 så vi väntade typ en timme till så att han skulle rita upp våra. 
 
Jill var ganska snabb med att säga att hon ville vara först efter att tatueraren hade frågat oss hahah. Så hom gjorde sin först och den blev asfin! Sen vid 5.30 var det min tur och den tog ju 25 min... På något sätt så förväntade jag mig inte så mycket smärta hahah för min förra inte gjorde ont, men satan vad denna kändes! gör fortfarande ont nu men det är ju helt klart värt det. Denna snubben ska jag lätt gå till om jag ska tatuera mig mer här, för han fattade verkligen vad jag ville ha. Även om bilden jag kom med var helt annorlunda, lyckades han rita om den så att den ändå blev helt perfekt. 
 
 
 
Nervös före-bild!
 
 
 
 
 
 
Före...
 
During...
 
 
AFTER! Fasen vad jag älskar den!!!
 
 
Nöjda tjejer efteråt!
 
Vid 6 rullade vi vidare mot mataffären för att handla lite middag innan vi stack och bowlade ett gäng tjejer. Rolig ohc mysig stund. Gick inte så bra för mig dock hahah. Sen stack jag och Jill hem till henne, kollade lite Soran Ismail och Johan Glans innan jag körde hem strax efter 11pm. Somnade snabbt när jag kom hem!
 
 
 
Idag jobbade jag 11-3 så klockan ställdes på 9 så att jag skulle ha tid med att ha mysig söndagsfrukost. Bakade scones <3 Sen hade dom två äldsta flickorna haft kompisar lördag till söndag så alla var lagom trötta  efter att inte ha sovit så mycket på natten. Så hela jobbtiden bestod av att kolla film, äta lunch och äta snack. B tog även en liten nap. Sen strax innan 3 åkte jag för att möta upp min värdmamma och lämna över barnen. Då stack jag till köpcentrat och mötte upp ett helt gäng där. Tanken var att handla lite nya kläder som jag faktiskt behövde. Kom hem med två par shorts, fem par trosor och en massa handsprit så ändå helt okej! Jakten efter basic linnen får fortsätta för det är verkligen något jag behöver.
 
 
Öppnade denna påsen idag som jag lyckats spara sen Miami!! Blev lite av det som mitt Game of Thrones-mys idag.
 
Imorgon har jag sovmorgon till 8 så det ska bli skönt! Ska se till att somna tidigt ikväll så jag är uppladdad inför ne ny vecka! :)


Fredagen den 24/4-15

2015



Satan vad denna veckan bara sprang förbi. Redan söndag och imorgon börjar en ny jobbvecka!
 
Tänkte skriva lite snabbt om fredagen i detta inlägg. Jag jobbade 1-8pm vilket var skönt. Men även om jag hade sovmorgon så stack jag ju till mellanflickans skolföreställning tidigt som attans. Planen var ju att åka och möte upp några vänner på tgi fridays men dom planerna ställdes ju in när min värdpappa sa att dom skulle komma hem en timme senare... Så slutade med att jag satt och kollade på en dokumentär och somnadetidigt, vilket var välbehövligt!
 
Lagade lax med bulgurssallad (bulgur kokt med lök, vitlök, saffran och chilipulver). Första gången jag smakade bulgur och det var inte så tokigt faktiskt. Kände dock inte igen mig själv när jag käkade det för det såg verkligen så nyttigt ut, var ju säkert det med, och jag vet hur jag aldrig hade kunnat se mig äta det för ett tag sen!
 
 
 
Smaskens var det! Dock är det nog inte min grej att ha saffran i mat då det blev lite sött, men nu har jag ju iallafall provat!
 


TGIF!

2015



Då var det fredag igen och på något sätt känns det ganska välbehövligt! Veckan har dock gått fort och barnen har varit helt okej (y) 
 
Även om jag bara jobbar 1-8pm idag så började dagen tidigt, närmre vid 6.30am! E hade en pjäs i skolan på morgonen och hon ville att jag skulle komma, så vad gör man inte för barnen! Sen ville jag gärna se det, se hur föreställningar går till i skolan här. Jag blev positivt överraskad och den var sååå bra! Alla var superduktiga och jag kunde bara tänka på hur man verkligen inte hade kunnat göra ett sånt bra jobb med 120 svenska andreklassare haha! Efter det stack jag till gymmet för 1h pass!
 
Idag är planen att baka chokladbollar, laga lyxmiddag till både mig och ungarna och sen möta upp ett par vänner på tgi fridays efter jobb. Bra fredag!
 
 
 
 
Hörs sen!


Sååååå sant!

2015



Speciellt idag, vet inte om jag haft extra lite tålamod idag eller om barnen bara var extra dåliga på att lyssna...
 


 
 


Mina naglar dör ut...

2015



Asså jag vetifan vad det är men sen jag kom till USA har mina naglar varit så sjuuuukt kassa :O Hade fina och starka naglar innan men nu filar jag ner dom helt hela tiden och innan dom hinner växa något så delas/skivas dom eller får hack i sig... Okej? Tror det kan bero på 2 saker. 1. Jag tvättar händerna heeeeela tiden när jag jobbar (även när jag inte jobbar men främst runt barnen) och naglarna suger ju åt sig vattnet = dom blir mjuka. 2. Jag har någon brist på någon vitamin eller mineral jag behöver... Ska se till att köpa några bra multivitamintabletter nästa vecka när kontot är påfyllt och se om det hjälper. Försöker dra ner på handtvättandet men det går bara inte! En sak som är så svårt här är att avgöra vad som är "äkta" och inte. Som vitaminerna. Det finns säkert 198498723 olika sorter, men här är det riktigt svårt att avgöra vilken av dom sorterna som faktiskt är riktiga. Vet inte om jag ska åka till ett apotek och fråga kanske... Vi får se helt enkelt!
 
Idag jobbade jag 8-6 vilket var väldigt skönt. Tog med B till Whole Foods story time, sen till en park och mötte upp Lena (hon som körde oss till och från San Antonio) och hennes yngsta värdbarn för lite lek. Hennes flicka var dock bara 2 så B tyckte inte det var så kul haha! Sen åkte vi och handlade, hem och sen blev det en nap för oss båda! Efter det var det dans, så stack till Starbucks för lite häng och en cakepop, med A och B och när vi kom hem var min värdpappa hemma och lagade middag och jag var off. Stack då till gymmet för bodypump igen och kände hur jag kunde ladda på lite extra med vikterna idag! Skönt! På måndag blir det att öka ytterligare lite :D
 
Imorgon är det jobb 1-8pm så det blir gym med Jill före jobb!
 
Enda bilden jag har tagit sen senast är från igårkväll, när min vårdpappa hade tagit av skalet på min dator. Har försökt få av det ett bra tag nu då jag haft det på enda sedan jag köpte datorn, så kände för att köra lite utan nu. 
 
 
Min fina bebis <3


Måndag och tisdag!

2015



Igår hade jag heldag med B som vanligt, jobbade 8am-5pm så jag stack och tränade efter jobb. Jag och B stack till sångstunden och till mataffären under dagen och hon hade sovit så dåligt under natten att hon höll på att somna i bilden vid 12 när vi var på väg hem hehe. Fick sotta och sjunga frozen med henne så att hon skulle hålla sig tills vi kom hem. Vi åt en liten lunch och sen sov hon 1-3 vilket gjorde att jag fick det ganska lugnt. Bäddade alla sängarna då jag tvättat sängkläderna, vek kläderna som jag tvättat men det var allt. Så jag tog mig en liten nap jag med!
 
Sen när de stora kom var det bara läxor för E för att A har stora prov denna veckan (hon går i 3an?!?!) så hon fick ta det lugnt och leka med en kompis. Sen var jag off efter lite lekande ute och då stack jag till gymmet för bodypump! När jag kom hem åt jag middag, sista resterna av köttfärssåsen jag gjorde förra veckan! Sen somnade jag tidigt då jag började 7 idag :D
 
 
Idag hag jag bara varit upp och lämnat B på hennes skola och sen stack jag downtown för att ut och gå. Pratade med Pontus under tiden så allt gick mycket fortare! Så mys <3 När jag kom hem blev det en dusch och bananpannkakor och nu har jag 30 min innan jag börjar jobba igen :) Jobbar 1-7pm sen ska jag ha en lugn kväll!
 
 
 
Sköldpaddor :D


Weekend Class i San Antonio

2015



Som jag skrev i fredags och lördags så var jag iväg på en weekend class i San Antonio. Det ligger typ 1,5h bort med bil vilket inte var så farligt! Fanns folk som flugit från Seattle liksom och vi bara körde en bit hehe
 
Lördagen började redan vid 5.20am när alarmet ringde. Jag sov över hos Jill så att Lena som skulle köra oss inte skulle behöva köra över hela Austin för att hämta upp oss. Sen vid 8.15am rullade vi in vid hotellet efter ett starbucksstopp längs vägen. Då samlades alla i ett rum och registrerade oss, sen tog vi det lugnt innan vi skulle ut på en guidad tur av San Antonio med buss. Bussen kom vid 10 och tog oss direkt till kanalen som finns mitt i San Antonios centrum och där fick vi en liten guidad tur med båt. Så himla fint där var! Efter det var det tillbaka till bussen och vi körde runt till olika historiska platser. Men vår lärare tog inte det på allvar så ville man så kunde man sitta kvari bussen och sova :D Vilket hon även gjorde! Vi följde med på vissa stopp men på näst sista satt jag och Jill kvar i bussen och kollade film. Vid 4pm körde busschauffören oss till någon marknad för att vår lärare sa att vi inte ville till fler historiska platser haha. Just denna veckan var det någon festival som kallas för Fiesta så vi gick alltså på festival på skoltid. De sista två timmarna av vår tour fick vi spendera där och vi gick runt, åt gott och de som kunde köpte öl :) Efter det åkte vi tillbaka till hotellet, tog det lugnt, och sen gick vi till cheesecake factory och ett köpcentrum där jag hittade en födelsedagspresent till B (som fyller år i maj). Efter det var det tillbaka och sova!
 
 
Inte alls trötta efter 5h sömn!
 
 
 
 
 
 
Min lunch <3
 
 
Bussmode.
 
 
 
 
 
Fiesta!
 
Söndagen skulle spenderas i klassrummet och vi började inte förrän 9am. Så det blev en liten sovmorgon och lugn frukost innan alla samlades. Vår lärare sa direkt när alla kom in att vi går igenom allting snabbt och om alla gör som de ska så kan vi gå tidigare. Innan i ett mejl vi fick med information om kursen, stod det att INGEN kommer få gå inn 5pm hahah. Så vi var glada och ville mest bli klara. Men vi hade nog världens mest underbara lärare så tiden gick väldigt fort. Till lunch fick vi 3 rätters på hotellet vilket inte var helt fel! Sen vid 3.30pm blev vi klara och läraren sa att vi fick gå! Så vi tog det lugnt, körde tillbaka och jag var tillbaka hemma vid 6pm :)
 
 
 
 
 
 
En väldigt skön helg och väldigt lätte credit! Detta var även den sista helgkursen som kommer erbjudas i San Antonio, så vi hade turen att få en plats :)


San Antonio

2015




Om man ändå hade kunnat ligga såhär resten av dagen men nej, här ska det hittas på saker 👌 Är på helgkurs i San Antonio och det är nog det mest chilla jag gjort i skolväg. Berättar mer när jag är tillbaka i Austin! Men har det iallafall jävligt bra!🙈


Update

2015



Jaha, var ska man börja då? Det har varit en ganska lugn vecka. I onsdags hade jag dans själv med E så då tog jag det lugnt på starbucks undertiteln och när jag kom hem var jag off. I torsdags så fick lillan feber så fick ändrade jobbtider vilket inte störde mig så mycket, förutom att jag missade gympasset med Jill. Så var off vid 6pm och packade pch så i för helgen.

Idag jobbade jag lite annorlunda, 8-9 + 12-8 vilket var helt okej. Kändes konstigt bara att bara ha 3h paus istället för 4 men det gick bra. Han ut och gå en runda innan jag var tvungen att gå hem för att duscha. Sen hämtade jag lillan vid 12 och hem och så sov hon ett bra tag medan jag tog det lugnt och fixade på mitt rum. Vid 4 hämtade vi A på tutoring och efter det vidare mot att hämta E från girl scouts. När vi kom hem var det middag och sen film och sen slutade jag 😊 Inte allt för farlig dag och barnen var hyfsat goa!






Gillar muggen jag köpte tidigare i veckan. Hade tänkt görs en egen men nu sålde dom ut dom för 3 dollar sp köpte en färdig istället :3


Såhär blev sista sidan i min scrapbook för februari. Är nästan ikapp, målet är att bli klar med mars innan april är över... Får se hur det går!

Nu sitter jag hos Jill och vi ska förhoppningsvis snart sova för vi blir upphämtade vid 6 imorgonbitti för att köra till San Antonio och vår weekend class. Drygt men ska bli skönt att få det avklarat!


The King Joffrey of Pop

2015



Hahaha, förra helgen kollade jag och Jill på roasten av Justin Bieber och idag såg jag denna bilden på 9gag. Så kul hahah!
 
 


Tisdagen den 14 april

2015



Ja, asså vad sägen man? Tiden springt fan iväg! 4,5 månad borta, snart 5, känns som att jag snart är hemma i Sverige igen...
 
Schemat här är upptaget! Då jag åker på weekend class till San Antonio i helgen = jobbar inget = jobba 45h under veckodagarna, vilket märks nu! Sena kvällar och långa dagar men jag överlever :) Vädret är fint och barnen är snälla för det mesta!
 
Idag jobbade jag 1-9pm vilket betydde sovmorgon och tid för att göra något innan jobb. Så kvällen innan frågade jag om Karoline ville hänga med på en liten powerwalk på morgonen i en park. Har tänkt hela tiden att jag ska åka iväg och gå någonstans för att det finns så fina ställen här, istället för att bara gå där jag bor som jag nu gjort ett antal gånger. Sagt och gjort så möttes vi upp vid 9.30am och gick i strax över en timme. Sen var det hem för en dusch, en nap och sen en smoothie till lunch innan jag begav mig för att hämta B. Efter att jag hämtat henne stack vi och handlade lite, sen var det hem till de stora kom och då blev det läxor och snack innan A skulle iväg på tennis. Mina värdföräldrar tog B idag så hade bara E med mig i bilen. Sen som vanligt var det tillbaka för middag och sen hämta A och när vi kom hem skulle hon duscha och äta och sen var det läggdags! Sen var jag off strax innan flickorna skulle släcka lampan!
 
Enda bilden jag tog idag var på sköldpaddorna vi såg i parken. Fast idag var det inte så varmt så att de låg uppe och solade, utan de simmade bara runt i vattnet.
 
 


Satan vad jag är dålig på att blogga!

2015



Ja, lite så som rubrikren lyder är det väl... Vet egentlgien inte vad som hänt bara att jag fortsätter tänka att jag ska blogga, bara att jag aldrig gör det!
 
I fredags jobbade jag endast 1-5 viljet var huuuur skönt som helst! Kan hända att jag jobbade på morgonen med... och att jag stack till gymmet men kommer inte riktigt ihåg! När jag var off tog jag det lugnt lite innan jag körde iväg för att hämta Karoline och Jill för att käka middag. Blev middag på en italiensk restaurang och sen vidare till Amy's ice cream för efterrätt.
 
 
 
I lördags jobbade jag 8.30 och hade endast yngsta och äldsta vilket var ganska skönt. Vid 9.30 tog jag dom ut till bilen, efter att ha packat med oss lunch, för att åka till Thinkery Museeum som det kallas för. Det är som ett barnmuseeum med massa experimentsaker och massa saker att leka med. Det var väldigt uppskattat och det är skönt att min värdmamma köpte medlemskap till mig där för 4 personer, i ett år, så man slipper stå i köerna som brukar vara otroligt långa... Så det var bara att gå förbi alla :D Vid 12 packade vi in oss i bilen igen mest för att det började komma så otroligt mycket folk och då är det inte lika roligt. Sen när vi kom hem så lekte vi lite och jag stannade kvar där nere även efter att jag var off för jag hade inga planer direkt. Gick upp på rummet och kollade två sista avsnitten av Game of Thrones för att vara redo inför söndagen och premiären av säsong 5. Sen låg jag iprincip i min säng hela kvällen hahah. Rörde mig lite för att äta middag men det var typ allt. Men sen vid typ 10 tidne kom Jill över för att käka glass och ta det lugnt vilket var övernice :3
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I söndags var det massa saker som hände! Vid 12 bar det av för födelsedagslunch för Meri på cheesecake factory. efter det var det tillbaka hem, hämta min bil och den åkte vi alla till köpcentrat en liten stund innan jag och Alina behövde åka till vårt aupairmöte. Denna gången var det en picknick så inte så farligt. Efter det körde jag hem Alina och jag gick in snabbt för att hämta min vattenflaska och sen körde jag iväg igen för premiären av GoT. Det är någon klubb bara en bit från mig som hade gratisvisning och det var perfekt för mig ju då vi inte har HBO här hemma (kanske får snart, håll tummarna!!!). Så mötte upp Karoline, Melanie och Meri igen och kollade på premiären. Så underbart att det är igång igen <3 Känner mig lite besatt faktiskt... MEN SÅ AWESOME ATT DET ÄR IGÅNG IGEN!!! Jag läser ju böckerna så är endast på boken som föreställer säsong 3 i serierna, så jag är otroligt taggad på att läsa vidare snabbt som satan!
 
 
 
 
Idag jobbade jag 7-5 vilket var helt överkomligt. Även om det är en 10h dag så känns det verkligen inte som det för att tiden fram till typ kl 1 får så fort då jag och B är ute och flänger. Idag blev det banken, sångstund, handla proteinpulver till mig (som är lika äckligt som det jag har i Sverige......) och tillslut handlade vi mat innan vi åkte hem för lunch! Resten av dagen bara flög iväg och direkt när jag var off gick jag ut och promenerade lite för att inte somna. När jag var tillbaka lagade jag pasta och köttfärsäs till middag och nu sitter jag på rummet lite innan jag ska sova! Börjar inte förrän 1pm imorgon så ska försöka ta mig iväg till en park för att powerwalka lite så får hoppas på fint väder!


Onsdagen och torsdagen!

2015



Yohooo (med dialekt som han i Frozen som sitter ute i skogen i en liten stuga och säljer saker).
 
Tiden springer iväg vilekt betyder att allt är i sin ordning. Förutom min rygg som låste sig i måndags och fortfarande gör ont. Och förutom min rotfyllda tand som börjat isa. Livet leker med andra ord!
 
Tisdagen var en relativt normal dag, jobbade 8-9+1-8. I går vilket var onsdag, jobbade jag 8-6 vilket var precis som i måndags och det var också skönt. Tog med lillan till parken, lekte och hade picknick och sen handlade vi innan vi stack hem. Sen hänge jag, B och A hemma medan min värdmamma tog E till sin dans. 
 
 
 
 
 
 
Hahah just det! Efter att vi kom hem från parken skulle B ha lite quiet time och efter en stund tyckte jag att hon hade varit ovanligt tyst så jag gick in ch kollade. Då hade hon somnat mitt på golvet! Vanligtvis om hon blir trött brukar hon gå och lägga sig i sängen, men det måste ha varit akut igår. Bar henne till sängen och där sov hon vidare i typ 2h, snacka om trött!
 
Idag var det jobb 1-8 vilket är ännu bättre och det gick galet fort! Hämtade B, vi åkte hem och hon ville ha quiet time i 2h hahah, inget mig emot! Tog det lugnt och läste min bok. Sen kom syskonen hem, läxor och sen tog min värdmamma A till tennis och jag, B och E mötte upp Alina och hennes värdbarn ute på lekplatsen så dom fick leka lite. Sen vad det middag, hämta A, hem för dusch och middag för henne och sen blev det lite lek innan läggdags/innan värdföräldrarna kom hem och jag var off. Barnen var jättemysiga nu på kvällen! Hur kul som helst :D E dansade en massa och B låg hos mig och lekte bebis medan A tog en dusch helt själv!
 
 
Hahah hon ser inte så glad ut på bilden men hon hade faktiskt jättekul!
 
Imorgon jobbar jag 7.20-9am+1-5pm vilket ska bli skönt. Kom dock precis på min extra tidiga morgon så blev inte så glad :( Men alarmet står kvar på 7 och det är bara att jag inte äter frukost innan jag börjar. B brukar sova då så kan äta medan jag väntar på att hon ska vakna eller så äter jag frukost med henne. Vi får se vad som händer helt enkelt!
 
Ska försöka blogga lite mer hahah. Det har hamnat lite åt sidan nu när jag har haft uppsatser att skriva inför min weekend class nästa helg i San Antonio. Men de är iallafall klara och inskickade nu = ingen återvändo. Förhoppningsvis kan det bli lite bloggande imorgon och jag tänkte skriva om min och Jills bucket list som vi ska klara av innan jag lämnar Austin i december. (Hon förlänger nämligen ytterligare ett år och stannar till nästa sommar).
 
Vi får se vad helgen bjuder på sen. Imorgonkväll blir det nog middag ute med Jill och Karoline. Sen på lördag jobbar jag 8.30am-1pm och efter det tänkte vi dra iväg på någon festival en dit bort där de tydligen ska ha BBQ-tävlingar och så, låter ganska Texas-style så känns som ett måste. Gratis är det med! Sen på söndag är det aupairmöte som gäller och sen GAME OF THRONES PREMIÄR :D Vi har hittat ett ställe som visar det gratis, typ som en bio, vilket är perfekt då vi inte har HBO här hemma. (Vi kanske ska få det snart, in värdpappa måste bara lyckas övertala min värdmamma haha)


Amerikanskt körkort!

2015



Något annat roligt som hände förra veckan var ju att jag fick hem mitt amerikanskea körkort!! Jag klarade ju teorin i februari någongång och den 24 mars hade jag uppkörningen som var fickparkering och sen köra ett var runt kvarteret. Men det känns ändå häftigt att ha det :D Även om bilden får mitt passfoto att se sött ut...
 
 


Liten bloggpaus

2015



Blev en liten bloggpaus där ja, mest för att jag inte orkat ladda över bilder eller skiva inälgg. Men tänkte göra en lite samanfattning om senaste veckan.
 
Det har inte hänt något speciellt. Dagarna har varit som vanligt ochnu de senaste två veckorna har jag slutat väldigt tidigt på torsdagar och fredagar vilket har varit väldigt uppskattat av mig :D
 
Något som står på min lista att fixa är ju ett inlägg om veckan i Miami, men det orkar jag inte ta tag i för att jag vet hur mycket fix som väntar. Får bli en dag när jag vekligen känner att jag vill skirva om det hehe. Just nu nöjer jag mig med dagboken!
 
I helgen åkte jag och campade med familjen och en massa vänner till dom. Vi stack i fredags vid 1 tiden och körde typ 3h bort till Colorado Bend State Park. Helt okej fint. Det var jättemysigt att komma iväg med alla även om jag inte hade så värst kul för att jag inte kände någon och hela familjen umgicks med deras vänner somv var där. Dock fick jag prova på min första smoore vilket var såååå gott. Varför gör man inte det i Sverige? Sedan på lördagen vid lunch åkte jag med min värdmamma tillbaka hem. Resten av familjen kom hem senare på kvällen. När vi var tillbaka kom Jill med ben och jerrys, min räddare i nöden <3 Hade nämligen ingen bil. Sen gjorde jag lyxmiddag till mig själv när hon åkt och spenderade resten av kvällen med att börja kolla på 4e säsongen av game of thrones. Försöker uppdatera mig nuinnan söndagens premiär!!
 
 
Min pojkvän hade med sig svenska påskägg och svenskt godis som jag gav till barnen i lördags!
 
 
 
 
 
I söndags kom Jill hit på frukost så vi bakade scones och bara satt och slappade i 2h innan vi körde iväg till Ikea. Fick köpt ny choklad och ätit en kanelbulle, min första sen jag kom hit! Efter det stack vi hem här och kollade på lite klipp med Johan Glans, Soran Ismail och även på roasten av Justin Bieber. Sen efter att hon åkt hem kollade jag lite GoT.
 
 
 
Idag har jag jobbat 8am-6pm vilket är en helt okej jobbdag, dom brukar gå fort. Stack till en sångstund med lillan, sen handlade vi innan vi åkte hem och hadelite picknick i vardagsrummet. Sen när de stora kom hem var det bara läxor och lite lek innan middagen och sen var jag off. Nu ligger jag bara i sängen med en låsning i ryggen och orkar inte röra mig!
 
 
Fick B att leka med lite bokstäver innan och skriva lite olika namn. Superduktig var hon!


Video från Key West

2015



Åh, måste verkligen bli bättre på att filma också för det är såååå roligt att kolla tillbaka på!!! Har nog bara två eller tre videos från hela miamiresan vilket är lite tråkigt... Det får bli bättring på det!
 
Här är ett litet klipp från turen vi tog med glasbåten för att kolla på det största levande korallrevet i USA!