En asbra fredag!

2015Ligger just nu i sängen, helt okej trött efter en väldigt bra dag! Jobbade typ 8-6 och åkte till banken med B innan hon hade som dans. Satt och väntade utanför med dom andra mammorna medan hon dansade. Sen frågade en mamma, hon som är mamma till Bs bästa kompis, vad jag läste för något (satt och läste på min iPad) och det är ju sista boken i Game of thronesserien. det visade sig att hon också läst dom så vi satt ett tag där och snackade GoT. Ganska kul 😍 Efter dansen åkte vi till chickfila för lunch med Bs bästa kompis och hennes mamma så ungarna fick leka av sig lite med. Runt 12.30 stack vi in EM smabbis på heb för att handla frukt och mjölk, sen bar det hemåt för ett bad för B och nap för oss båda!
 
 
Senare när A kom med bussen (E hängde med sin mamma efter skolan för att åka på girl scouts och till ett lock-in på deras kyrka, typ övernattning) fixade vi fruktsallad för att äta snack ute, som en picknick och så hade vi bjudit ner Alina och hennes värdbarn och en annan flicka som är barnens kompis. Precis när vi packat allt för att gå ut så började det ööööösregna  det blev picknick på vårt vardagsrumsgolv istället! Sen lekte alla hemma hos oss lite innan alla gick hem för middag.
 
 
Idag var det As tur att laga middag och hon fixade hemmagjord pizza till oss! Under tiden den var i ugnen så håll jag och A på med att sätta upp håret i olika frisyrer och bara larva omkring. Den tjejen när hon är på bra humör asså ❤️ Försökte mig på att göra kanelbullar med resten av pizzadegen men det funkade inte så bra 😂 Blev lite rökigt i köket och brända bullar!
 
 
 
 
 
 
 
Iallafall så åt vi och så kom mina värdföräldrar hem. Åkte då till gymmet för ett snabbt cardiopass och sen hämtade jag upp Jill och Sara för att åka till världens bästa biosalong och kolla på The Maze Runner: Scorch Trials. Såååå bra film! Mycket bättre än förväntat 😃 
 
 
Det är såhär man ska kolla på bio!
 
(Uppdaterar er imorgon med bilder från dagen! Godnatt 😘)
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?