13-14 juni!

2015Äntligen fick jag lite td att skriva om förra helgen!
 
Förra helgen hade jag min weekend off denna månaden vilket var väldigt skönt! På lördagen sov jag ut och gick en runda innan Jill kom och hämtade upp mig för att åka till en utsiktsplats ganska nära där jag bor, inte varit där innan bara. Efter det stack vi till Cheesecake Factory för middag innan vi åkte hem till mig för att duscha och göra oss redo för kvällen. Sen kom Jills kompis med en Uber till mig och sedan hoppade vi in i den för att fortsätta ner till stan, där vi mötte upp vänner till Jills vän som hade någon avskedsmiddag. Dock var vi inte med dom så länge utan vi gick vidare själva :D Väldigt rolig kväll!
 
Vi kom väl hem vid 2am och somnade ganska fort. Sen skulle Jill upp strax innan 7am för att köra hem sin bil. Jag sov vidare! På söndagen gjorde vi inte så mycket. Jag sov ut och sen lite senare på dagen åkte jag och hämtade upp Karoline och Jill för att gå en runta på Target, sen släppte vi av Karoline hemma innan jag och Jill stack till henne och kollade film! Såg äntligen The Duff, såååå bra! :D
 
(Förresten så har Karoline gått i rematch nu efter 9 månader, hur galet är inte det! Så sorgligt att en till måste lämna oss :( Hoppas iallafall hon hittar en bra familj attavsluta sitt år med!)
 
 
 
 
Asså <3
 DITT NAMN


 DIN MAIL


 DIN BLOGG
SPARA?